Autor: Informer.rs

11.02.2024.

10:34

Foto: EPA/Reuters/shutterstock

TV

(VIDEO) Dok se predsednik Vučić borio za Kosovo i Metohiju, ispijači supe od gambora, Đilas i Marinika, trčali na Zapad da traže sankcije Srbiji!

Đorđe Dabić iz SNS-a ističe da dok se predsednik Vučić borio za Kosovo i Metohiju u Ujedinjenim nacijama, opozicija je tražila sankcije protiv države Srbije.

- Dok se predsednik Vučić borio za Kosovo i Metohiju u Ujedinjenim nacijama, opozicija je tražila u isto vreme sankcije protiv države Srbije. To pokazuje da opozicija želi da destabilizuje državu Srbiju i napravi od nje koloniju. Nije državi prvi put da se suočava sa rezolucijama iz Evropskog parlamenta, ali mi se nećemo predati - rekao je Dabić.

Informer

Biljana Obradović Šahrimanjan iz Centra za stratešku analizu navodi da poslanici trebaju da se bore za nacionalni integritet kao predsednik Vučić, a ne da sede u parlamentu kao opozicija.

- Mi dok imamo borbu za nacionalni i teritorijalni integritet. Predsednik Vučić je rekao da će ispuniti sve zahteve Evropske unije koje je opozicija zatražila. Naši parlamentarci trebaju da idu u evropski parlament i bore se za naše interese, a ne da nekakvi Đilas, Marinika i Lazović sede u parlamentu i jedu supu od gambora. Dok imamo mir i bezbednost na Kosovu i Metohiji, to će privući i strane investicije - rekla je Šahrimanjan Obradović.