• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.02.2024

10:06

Šider - I Đilasov lažov i Kurtijevac!?! Ko je šiptarski lobista koji laže o ‘izbornoj krađi’ u Srbiji! (FOTO)

Društvene mreže

Politika

Šider - I Đilasov lažov i Kurtijevac!?! Ko je šiptarski lobista koji laže o ‘izbornoj krađi’ u Srbiji! (FOTO)

Podeli vest

Andreas Šider, austrijski poslanik koji je bio posmatrač izbora u Srbiji, a sada je glavni lažov u gebelsovskoj kampanji o ‘izbornoj krađi’ u našoj državi, jako je blizak Aljbinu Kurtiju, tzv. premijeru lažne države Kosovo!

Šider koji na dan izbora 17. decembra nije imao nijednu primedbu na biračkim mestima koja je obišao i svuda je potpisao zapisnike u kojima se konstatuje da je sve u najboljem redu, a onda se tek nakon izbora naprasno ‘setio’ nekakvih ‘strašnih nepravilnosti’; Šider koji je na N1 i drugim hejterskim medijima najglasniji u pronošenju lažnih optužbi protiv Srbije; Šider koji je prošle nedelje u Strazburu bio prvi pored Marinike i ostalih odroda koji su od EU tražili sankcije za Srbe i Srbiju; taj, dakle, Šider je pajtaš sa Kurtijem, najbolji drug sa čovekom koji sprovodi najgori teror nad Srbima na Kosovu! 


Obavešteni kažu da Šider od Kurtija i šiptarske narko-mafije redovno dobija i pare i vredne poklone. Za to nemamo dokaze, ali sasvim je moguće. Jer, iza svih ovakvih priča kao po pravilu stoji keš, prljavi, mafijaški, u ovom slučaju -  šiptarski keš.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija