Autor: Informer.rs

16.03.2024.

13:00

Foto: Tanja Andric

TV

Rusi spržili Ukrajince i zapadne plaćenike u Odesi! Ignjatović: Putin usavršava novo naoružanje! (VIDEO)

Stevan Ignjatović, pilot, kaže da su Rusi uspešno odradili skorašnje operacije, kao i da Ukrajina, iako ima pomoć Zapada, ne može ništa da uradi.

- Rusija je izvršila dobar napad na Odesu na zgrade u kojima su bili neprijateljski vojnici, a sada u propagandi Zapada se pominje da su to bile civilne zgrade što je laž. Engleski i francuski oficiri visokog ranga su likvidirani prilikom napada, kao i plaćenici. Rusi su došli do savršenstva u izgradnji novog naoružanja u ovom oslobodilačkom ratu. Uz svu pomoć Zapada, Ukrajina nije ništa uspela da uradi i ruska vojska ih je razorila - rekao je Ignjatović.

Informer

Danka Nešović, direktorka PEP akademije ističe da su dronovi veoma precizni i korisni, kao i da jhe bolje da bude uništena bespilotna letelica nego da strada pilot.

- Dronovi su svakako novi vid i način ratovanja. Žene su osposobljene za upravljanje dronovima, pa i ja sama upravljam dronovima. Dronovi su maksimalno precizni i pogađa mete veoma precizno, bez ugrožavanja civila. Iran se jasno opredelio za koga je, jer su poslali dronove Rusiji. Velika je šteta da stradaju vojni piloti, bolje da stradaju letelice bez posade - kazala je Nešović.