• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.03.2024

22:22

Počinje treći svetski rat, ali sada stvarno! Makron šalje vojsku u Lavov, Putin sprema padobranski desant na Odesu!

Pexels, Shutterstock, Reuters, EPA Images

Vesti

Počinje treći svetski rat, ali sada stvarno! Makron šalje vojsku u Lavov, Putin sprema padobranski desant na Odesu!

Podeli vest

Treći svetski rat bliži je nego ikada pre, pokazuju najnovije vesti do kojih je došao Informer!

Zapadni lideri, pre svih francuski predsednik Makron i nemački kancelar Šolc, najozbiljnije razmatraju planove za skori ulazak vojske NATO pakta na zapad Ukrajine!?!

Predsednik Emanuel Makron na sastancima sa kolegama, zapadnim liderima insistira na tome da Evropa mora sve da uradi kako bi sprečila "pobedu zla" što bi, prema njegovim rečima bila pobeda Rusije i Putina u ratu u Ukrajini!

- Moramo da učinimo sve kako bismo sprečili da u ratu pobedi Rusija. Ne treba isključivati mogućnost slanja naših trupa u Ukrajinu - rekao je Makron ove nedelje francuskim novinarima, a kako saznajemo - na zatvorenim sastancima sa liderima NATO mnogo je oštriji i kaže da je spreman da odmah naredi francuskim trupama da pređu granicu i uđu i Lavov i druge gradove na zapadu Ukrajine, sve do Kijeva!?!

Zapadne diplomate sa kojima je Informer razgovarao kažu da je logika Makrona "gvozdena i potpuno ispravna"!?!

 - Ukrajina naprosto nema više ljudstva, nema sa kim da ratuje, tako da dalja isporuka tehnike realno nema nikakve svrhe. Zato se najozbiljnije razmatra ulazak na zapad Ukrajine, odnosno vojno zauzimanje pozicija od Lavova sve do Kijeva i stvaranje svojevrsne "tampon zone" - otkriva jedan od naših sagovornika.

Na drugoj strani, kako saznajemo, u Kremlju dobro znaju za ove NATO planove i uveliko spremaju kontraudar - napad i padobranski desant na Odesu!?!

- Cilj je izlazak Rusije na Dunav i odsecanje Ukrajine od Crnog mora. Putin je prelomio i krenuće svim silama, nema više kalkulisanja - prenosi izvor Informera iz ruskih diplomatslih krugova.

Pratite Informer TV sve najvažnije vesti o ratu u Ukrajini saznaćete prvi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija