Autor: Informer.rs

19.03.2024.

16:31

Foto: Tanja Andric

TV

Đilasovci u svom stilu: Fizički nasrću na nedužne ljude, a onda trče na Zapad da traže bombardovanje Srbije! (VIDEO)

Dr Vladimir Pavićević, politikolog ističe da se danas dešava revitalizacija srpske ideje, kao i da su glavni faktori jačanje Beograda, Republike Srpske, ali i jačanje samog srpstva u regionu.

- Danas mi prisustvujemo jednom procesu revitalizacije srpske ideje. Snaženje Beograda na ekonomski način jer on ima gravitacionu silu, druga je snaženje Republike Srpske i uticaja tih političara, među svima Milorad Dodik, koji je otišao u Crnu Goru, a milovci su ga napali. Litije u Crnoj Gori su dovele do razvlašćivanja Milove vlasti, a simbolika tih litija su bile trobojke - objasnio je Pavićević.

Aleksa Grubešić iz Centra za društvenu stabilnost ističe da opozicija fizički nasrće na sve ljude i da su pokazali pravo lice u Evropskom parlamentu.

- Meni je iznenađujuće što nasilje dolazi i od Aleksića, jer smo to navikli na Ćutu i Novakovića. Svaki put kad sretnem Novakovića i pogledam ga u oči, vidim zašto ga zovu "Psiho". Fizički nasrću na sve ljude, za razliku od nekada Šešelja koji je imao reč i harizmu, a ovi nemaju obraza niti ikakvog plana. Nastavlju nasilje iz dana u dan i kao šlag na tortu je ono njihovo trčanje do Zapada kada su sproveli svoje cinkaroško ponašanje i pokazali su takođe i svoje pravo lice - rekao je Grubešić.

Informer

Advokat Strahinja Milovanović navodi da opozicija pokušava da kopira ponašanje Aljbina Kurtija, kao i da pored nasilja imaju za cilj dovođenje zapadnih struktura u Srbiju.

- Ovakvo ponašanje se više ne viđa ni u kafani, kao što je danas opozicija sprovela u Skupštini. Video sam slično ovako ponašanje samo u Albaniji i u skupštini tzv. Kosova i oni prate metode Aljbina Kurtija. Ovo je ogroman poraz opozicije, jer imaju samo jedan cilj, a to je nasilje. Građani Srbije mogu da budu samo na gubitku zbog ovog ponašanja opozicije i njihovih pokušaja da uvedu zapadne strukture u vođenje naše države - kazao je Milovanović.