22.03.2024.

09:54

Foto: Pedja Milosavljević

TV

Ko ovde laže: Kurti ili Amerika? Problem oko dinara je samo nastavak agresije na Srbiju! (VIDEO)

Pukovnik Duško Šljivančanin apelovao je na medije da ovo što se dešavalo 1999. zaista nazovu pravim imenom agresija. Ovo je bila NATO agresija! 

Informer

Duško Šljivančanin

-Sve ovo što se dešava oko dinara je nastavak agresije. Sledeće što će se dogoditi je napad na naše crkve i manastire. Sada posle svega ovoga nas ništa ne može iznenaditi. Sve se to radi uz podršku Zapada u cilju da se što ubrzanije ta lažna država formira. Od promene naziva saobraćajnih znakova, to je novi pristup i za očekivati je još radikalnije ponašanje. Mi smo u situaciji da moramo pregovarati i sve to trpeti. Glavni cilj u ovom momentu je da se omogući iole normalan život našem narodu na KiM. Za našu državu trenutno je prioritet da naš narod opstane dole- rekao je Duško Šljivančanin.

On je pokušao da objasni da Amerika još i više laže nego Kurti.

-Kurti laže, to znamo! Ipak, adekvatnije je reći da laže Amerika. 1998. mučki je ubijeno 148 naših policajaca. Sada je stradao jedan policajac u  Banjskoj na mestu gde nije ni trebao da bude. I sada je cela međunarodna zajednica okupirana oko toga. Sada nama nije dozvoljeno da se obračunamo sa teroristima, a Izraelu je to dozvoljeno. Izrael kaže: uništiti! Nigde u našim borbenim dokumentima nema da se kaže uništiti. To je to ko leže. To su ti dvostruki aršini!- rekao je Duško Šljivančanin.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod: