Autor: Informer.rs

06.04.2024.

10:37

Foto: Masha Bandjur

TV

Antisrbi pozivaju na sveopšte nasilje! Kurtijevi i Đilasovi poklonici vode ustašku kampanju protiv Vučića (VIDEO)

Uglješa Mrdić poslanik SNS ističe da nije dobro što opozicija sprovodi nasilje, ali i da pokušavaju da dođu na vlast i opet uništavaju Beograd i Srbiju.

- Mi pozivamo na dijalog i dogovor, međutim oni poput Ćute Jovanovića, pozivaju na nasilje. Opet žele da nas biju i da uništavaju srpske institucije. Loše je što imamo pojave koje žele nasilje, nije dobro što Dobrica Veselinović, Đilas i Ćuta sprovode nasilje. Žele da uklone skroz Vučića i da se dokopaju opet fotelje i opet uništavaju Beograd i Srbiju - rekao je Mrdić.

Informer

Naš sagovornik dodaje i da opozicija vodi antisrpsku i ustašku kampanju, koju sprovode Aljbin Kurti i Đilasovi istomišljenici.

- Imaju plan sada, a to je da unište Vučića i da se hitno dokopaju vlasti da nastave rušenje Srbije. Negiraju Jasenovac poistovećuju se sa ustašama, a to je jedna antisrpska i ustaška kampanja, koju sprovode Aljbin Kurti i Đilasovi istomišljenici. Žele da nas prikažu kao genocidne, a zapravo smo mi trpili genocid i zaboravljaju zločine nad nama od Jasenovca do "Oluje" - kazao je Mrdić.