Autor: Informer.rs

06.04.2024.

13:34

Foto: Masha Bandjur

TV

(VIDEO) Rusi kreću u mlevenje fronta! Glumac Zelenski zna da propada njegov antiruski film, a Zapad strahuje od totalnog sloma Ukrajine

Perko Matović iz Centra za nacionalnu politiku ističe da će Ukrajina sigurno izgubiti od Rusije i da Zapad nije uspeo da ošteti Rusiju.

- Ukrajina ne može da pobedi Rusiju i to je neminovno i koliko god dobile podršku nema šanse protiv Rusije. Kakva god greška da se desi na frontu, Rusi to odmah isprave jer su druga najmoćnija vojska u svetu. Ruska ekonomija neverovatno napreduje pod najjačim sankcijama i Zapad nije uspeo da ošteti Rusiju ni vojno ni ekonomski - objasnio je Matović.

Informer

Nebojša Matić novinar RT navodi da će Rusija samleti Ukrajinu, uprkos pomoći Zapada toj zemlji.

- Ukrajina se potpuno oslanja na Zapad u svim delatnostima, a Zapad to ne priznaje kao učestvovanje u sukobu, a isto tako Amerika krivi Iran da daje oružje Hutima, što je licemerno. Očekujem da će Rusi da smelju Ukrajince i front će eksplodirati i biće probijen - istakao je Matić.

Informer

On dodaje i da je Amerika umešana u teroristički napad u Moskvi, ali i da je Zelenski ratoborni lider antiruske nacije.

- Amerikanci su se prvi oglasili povodom terorističkog napada i odmah su rekli da Ukrajina nije umešana. Amerikanci nisu upozorili Rusiju, već su samo upozorili svoje građane o terorističkim napadima, što znači da su nešto znali. Zelenski je bio glumac celog života, uzeo je ulogu predsednika i postao najratoborniji galicista i anti Rus i mora da odigra tu ulogu lidera antiruske nacije do kraja  - kazao je Matić.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod: