Autor: Informer.rs/J.L.

27.04.2024.

16:09

Foto: Foto: Miloš Rafailović

TV

Epohalne promene! Dubokom državom više ne upravljaju Jevreji, sada Indijci preuzimaju glavnu reč! (VIDEO)

Prof. Velimir Abramović ističe da Indija preuzima Britaniju politički i da će Jevreji biti zamenjeni Indijcima u terminima svetske moći.

- Zna se da će Modi da pobedi jer je poboljšao ekonomiju, ali je i spiritualan čovek. Do sada su duboka država bili Jevreji, bankari i Rotšildi, ali to se sada menja jer je u Britaniji Riši Sunak, Indijac, premijer te zemlje, dok je škotski premijer Pakistanac. Indija preuzima Britaniju politički i to je neminovno. Najdublja država je vojna ezoterija, a svetska vlada je to uradila u SAD i Rusiji. Soroš gubi materijalnu moć i zato se buni protiv Indije. Jedan deo ljudi na svetu se osvestio i želi da primeni nove kosmološke zakone i žele harmoniju i spiritualnost - rekao je Abramović.

Informer

Profesor Abramović objašnjava i da su spoj spiritualnosti, harmonije i nauke bitne za napredovanje čitave civilizacije.

- Američka materijalistička imperija nije dala rezultate za društvo. Mi moramo da vodimo računa da bi našli zajednički oblik religije i spiritualnosti. Sam premijer Modi je sledbenik Vivekanande koji je spojio spiritualnost i zapadnu tehnologiju. Premijeru Modiju je mnogo bitnija spiritualnost nego ego, jer želi da nađe zajedništvo u svetu putem spiritualnosti i nauke. Ratovi nisu rešenje, a to je Indija shvatila i oni su jaka duhovna sila. Mi moramo da imamo kosmički moral da bi mogli da napredujemo kao civilizacija - zaključio je Abramović.