Autor: Informer.rs

04.06.2024.

17:16

Foto: Foto: Zoran Sinko

TV

Američki generalštab udara na duboku državu! Oficiri ne žele rat sa Rusijom! (VIDEO)

Analitičar dr Miloš Laban istakao je kako sumnja da Džozef Bajden išta politički odlučuje i da se sve odluke donose preko Entonija Blinkena i duboke države.

- Soroševski mediji stvaraju sliku da je na frontu ravnopravan odnos, a zapravo je Rusija u ofanzivi, pored čega je ona predsedavajuća država BRIKS-a. Kada je Iran uzvratio Izraelu pogođena je vojna baza koja je bila najčuvanija na svetu, jer se tamo nalazi izraelski nuklearni arsenal. Pre nedelju dana jedan izraelski F-35 je pokušao sa dve nuklearne glave da krene na Teheran, a da su ga Rusi oborili iznad Jordana, što se prema Zapadu nije desilo. Trampa čuva deo američke vojske koji je svestan vojne inferiornosti kada je Rusija u pitanju. Matematika, fizika, hemija i tehnologija u SAD ne napreduju ukoliko ne mogu da se prodaju nekako, dok Rusiju to nije sprečavalo. Teško mi je da poverujem da Bajden nešto odlučuje nego da sve ide preko Blinkena i da se sve iz senke odlučuje. Američki generalštab i vojska neće dozvoliti da SAD budu uvučene u vojni sukob sa Rusijom. Ukrajinom upravljaju NATO oficiri što se vidi na terenu. NATO ima plan da preventivnim nuklearnim udarom na Petrograd baci Rusiju na kolena, a zapravo bi im bilo uzvraćeno istom merom, jer je i Putin rekao da ga ne zanima svet bez Rusije - rekao je Laban.

Informer

 

Bivši dopisnik "Politike" iz Moskve Slobodan Samardžija naveo je kako Rusija ima pozitivan nacionalni dohodak od kad je Putin na vlasti.

- Sama dozvola vojsci Zelenskog da se koristi dalekosežno oružje nije u cilju pomoći njemu, nego da se Rusija natera na udarac od kog se Ukrajina neće oporaviti. Ukrajina je sebi napravila problem onog momenta kada nije pretvorila ovaj rat u narodnooslobodilački da kako bi ljudi hrlili ka njoj, nego je vršila pritisak na vojni vrh i pustila NATO oficire da njom raspolažu. Rusija je pod Putinom svake godine imala pozitivan nacionalni dohodah, dok je Jeljcinova Rusija propadala - rekao je Samardžija.

Celu emisiju možete pogledati u videu: