Autor: Informer.rs

12.06.2024.

12:58

Foto: Tanja Andric

TV

Hrkalović tvrdi: Biorazgradivi Lazović je hteo da aktivira eksploziv i ubije Dragana J. Vučićevića! (VIDEO)

Dijana Hrkalović kaže da je opozicija na čelu sa Lazovićem u toku izbornog dana pravila haos, a čak je i prema tvrdnjama Hrkalovićke, glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević bio u životnoj opasnosti.

- Majić je sudija koji je oslobodio gnjilanske koljače i pedofile i on je pokušao da nađe rupe u zakonu gde kol-centri ne mogu da funkcionišu. Biorazgradivi Lazović je upao prvo u SC Banjicu sa svojim Šolakovim medijima i tamo pravio haos i pozivao se na nekakve paralelne biračke spiskove. Dobrica Veselinović je u prethodnoj kampanji imao svoj kol centar, taj isti koji je rekao da su Srbi genocidni. Lazović koji je uleteo sa topovskim udarima u Banjicu, koji inače želi da prizna tzv. Kosovo. On je bio na metar od Vučićevića i mogao je da aktiviranjem topovskog udara i ubije vašeg glavnog urednika - rekla je Hrkalović.

Informer

Ona dodaje i da je opozicija sprovodila akte terorizma i mafijanja po gradovima u Srbiji, kao i to da Sava Manojlovića finansiraju Soroš i Rokfeler.

- Oni su išli u manjim grupama, mafijali su po gradu. Klasično mafijanje, da ne kažem teroristički napad. Jedan Novaković i jedan Brković zajedno sa svojim huliganima na steroidima, izvršili su teroristički čin, napadanja na ljude i rušenje institucija, a onda su cepali srpsku zastavu. Novaković je već osuđivan za napade na policajca, a krao je novac i za milion evra kupio je milion evra. Brković je klasičan huligan i srbomrzac i njegov deda je bio ustaša sa Tuđmanom. Savo Manojlović je pogrešno procenio Srbe, on je mislio da smo mi sluge i podanici Zapadu i da će glasati za njega koga finansiraju Soroš i Rokfeler - kazala je Hrkalović.