07.07.2024.

10:28

Foto: Foto: Miloš Rafailović

TV

Čim se čuju negativni komentari iz regiona, znamo da Srbija napreduje! Našim komšijama mnogo smetaju putevi, pruge, ali i ujedinjeni srpski narod! (VIDEO)

Zoran Babić, iz SNS-a rekao je da sve dok se u Srbiji grade pruge, aerodromi, dok Srbija napreduje, udarci sa strane će dolaziti.

-Oni nisu samo iz  Zagreba, nego i iz Sarajeva. To su mesta gde im odgovara da Srbija bude razjedinjena. Mi nećemo nasesti na priču iz devedesetih. Udaranjem na Vučića prikrivaju svu razjedinjenost sopstvene politike. Nisam čuo vest da je jedan kilometar autoputa izgrađen u Hrvatskoj. Kada toga nema, kada po svim parametrima Srbija prestiže Hrvatsku, šta će da rade? Udaraće na Hrvatsku!-naveo je Babić.

Informer

Zoran Babić

On je komentarisao da zemlje u regionu nemaju politiku, ni dovoljno znanja da na pruženu ruku odgovaraju pruženom rukom.

-Mi ćemo i dalje voditi ovakvu politku. Kada god bude potrebna pomoć nekome u regionu, Srbija će uvek izaći u sustret i to govori i o nama i o njima. Srbija želi jedinstvo, želi da jača našu privredu, da gradimo ovu državu i to je jedina politika koju vodimo. Naša borba je borba za očuvanje Srbije zajedno sa KiM i sa svim što je naše. Nijma smeta što su se Srbi konačno ujedinili. Svi smo građani Srbije i svi smo se ujedinili. Ne pamtim da je nekada bila politka: samo sloba Srbina spasava. To je ona politika koju vodi Aleksandar Vučić. Čini mi se da mi koji živimo u Srbiji najmanje primećujemo sve ovo što se menja. Beograd nije neki glavni grad na Balkanu, on je zaista postao metropola. Ljudi koji povremeno dođu ili stranci mnogo više primećuju i cene to šta se uradilo i kako se uradilo. Srbija nije samo Beograd. Morate da dođete u moju Vrnjačku banju: godnola koja se gradi ka  Goču, najmoderniji autoput, otvoreni su radovi na rekonstrukciji pruge od Niša ka Dimitrovgradu- rekao je Babić.

Lazar Stević, dopisnik TV Most, javio se uživo u program i rekao je da se na KiM, u prodavnicu koju drži Srbin, upao Albanac, napao ga pred detetom i polomio mu nos.

Informer

Lazar Stević

-Kosovska policija prvo je uhapsila Srbina, a tek onda je odvela napadača. Taj isti Albanac je ulazio u njihovu kuću i maltretirao ih, brao im povrće iz plastenika, a desetak dana kasnije, on je napao Srbina. To je sve posledica onoga što stiže iz Prištine. Kurti daje vetar u leđa pojedinim ekstremnim albanskim grupama da mogu tako da se ponašaju-rekao je Lazar Stević.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod: