• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

05.07.2024

11:52

Ovaj kao da nije normalan! Hrvat vikao, lupao glavom o mikrofon, udarao limenkom sto...

profimedia

Ostali sportovi

Ovaj kao da nije normalan! Hrvat vikao, lupao glavom o mikrofon, udarao limenkom sto...

Podeli vest

Hrvatski bokser Alen Babić (33) sutra će se boriti protiv britanskog teškaša Džonija Fišera (25) u Londonu, a na konferenciji za medije izigravao je ludilo i pravio šou koji je izazvao različite komentare.

Hrvat je u jednom momentu udarao glavom o mikrofon, vikao, lupao konzervom o sto i pokušavao da bude interesantan.

Nesumnjivo da nekima i jeste, a ne čudi što je bokser rešio da nekako skrene pažnju na sebe, jer je Babiću ovo prvi put u karijeri da će biti deo glavne borbe večeri na događaju koji se održava u londonskoj "Koper Boks" areni.

 

Foto: profimedia

 

 

 

Čeka ga verovatno najteži protivnik do sada, kojem je nadimak Bik iz Romforda, a smatra se da je Fišer najveći britanski bokserski potencijal. U dosadašnjih 11 borbi upisao je sve pobede, uz deset nokauta.

 

 

 

 

- Blagosloven sam što sam ovde! Edi Hearnu, pogrešio si kada si mi poslao poruku i pitao me o Fišeru. Šokiralo me je što ćeš dečka ubaciti u ovo, ali idemo - započeo je Babić.

 

Foto: profimedia

 

 

 

Poznati bokserski agent pitao je Hrvata na čemu temelji samopouzdanje protiv Fišera.

- Prihvatio sam borbu jer me svi podcenjuju, ceo život je tako, ali nikada nije bilo ovako. Nokautirao sam velike ljude kad je Fišeru bilo deset godina! Fišer ima toliko fanova i njegov otac radi odličan posao. Ljubomoran sam, no morao sam se boriti kako bih došao na ovu pozornicu, a on se vozio deset minuta. Morao sam odraditi stotine borbi. U subotu ću vam pokazati šta je boks! Radim ovo 13 godina. Glava mi je unutra poput pirea. Naravno da udara jako, pogledajte ga... On je poput diva! Neka udara, šta želite da vam kažem? Staviću svoju bradu na njegova prsa. Ring će mu biti najusamljenije mesto na kojem je bio - rekao je Babić na konferenciji!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija