28.07.2024.

16:39

Foto: Miloš Rafailović

TV

Jevreji u Americi drže sve banke i medije! Ko god pobedi na izborima držaće stranu Izraela? (VIDEO)

Analitičar, prof. dr Miloš Laban rekao je da je jervrejski lobi u Americi izuzetno jak, a jaki su i sami Izraelci.

Informer

Miloš Laban

-Oni drže banke i medije. Soroševa fondacija finansira propalestinske demonstrante u Evropi. Jedna linija bezrezervno podržava Izrael, a druga linija je Soroševa koja želi da stvori novi Izrael, sa novim kontrolorom. Sukob u Ukrajini pokazao je da se žiža svetske javnosti menja. Izrael je dugo smatran američkim isturenim igračem koji ima zadatak da čuva naftne izvore. S obzirom da to više nije u fokusu, onda imamo ovu situaciju. Ako Tramp ne bude izabran, ovi sukobi će se intenzivirati i postoji realna mogućnost o Trećem svetskom ratu. Treba imati u vidu satanističke kultove koje smo videli na otvaranju Olimpijade u Londonu 2012. Sada imamo još gori scenario. Ja to nisam hteo da gledam jer spadam u ljude koji gaje elementarnu pristojnost. To su takvi znaci i najave da mi možemo da vidimo da iza toga stoji ideja da se izazove veliki nuklearni sukob na planeti. Čak se i javno govori o tome da je to u interesu planete. Treba imati u vidu da se to gura u nekim uticajnim centrima moći: iz SAD-a, ali i iz Londona. Ja verujem ipak da do toga neće doći. Želim da Tramp osvoji mandat jer će to doneti velike promene u svetu. Ovoga puta se Amerika veoma promenila. Ovakva podela tamo nikada nije bila. Posle Regana na koga je pokušan atentat, sad se desilo da se na sasvim izvesnog kandidata izvrši pokušaj atentata- rekao je Laban.

Filozof, prof. dr Boris Bratina primetio je da Tramp uvek govori da je jedini uslov svakog boljitka da on dođe na vlast u Americi.

Informer

Boris Bratina

-Na taj način on preuzima i odgovornost na sebe. Tramp ipak time pokazuje Izraelu ko je tu glavni. Jasno je da Izrael traži veću eskalaciju i Tramp predočava te mogućnosti. Svi koji su protiv Trampa su za taj rat koji će nekoga da otera odavde ili odande. Iran ne želi rat, niko ne želi širenje sukoba, samo vidimo da Obama, Kamala i Bajden žele rat. Oni žele rat jer čitav sistem postepeno propada i hegemonija se gubi. Trampovo upozorenje je doista ozbiljno. Vidimo da se slična stvar napravila i kad je u pitanju u Ukrajina. Očigledno je sa Izraelom problem jer su Jevreji posvećeni sa svojim bivšim neprijateljem i sada su oni on. Netanjahu je pre odlaska u SAD najavio svoj cilj, a to je dvopartijska podrška SAD. Tramp sebi hoće da obezbedi takvu ulogu da on izgleda kao spasitelj. Ipak, ko bi se oslonio na reči kandidata zemlje koja ne poštuje ni jedan ugovor i ni jednu datu reč? Malo je razloga da se oslonimo na Trampovo tvrđenje. Ono što je zanimljivo, Netanjahu je prekinuo posetu Americi nakon razgovora sa Trampom. Danas je šef diplomatije Rusije rekao da je uništenje Hamasa nemoguće, prema tome Izrael bi trebalo da bude malo poslušniji jer alternative za Izrael imamo. U Rusiji postoji autonomna jervrejska oblast gde bi oni mogli da se presele i nikome ne prave probleme. Jevreji su u stanju da je njihov um razoren. Ne daju žrtvama da jedu, ne daju im ništa od osnovnih sredstava za život. Ovde imamo elemente biološkog rata kada nekoga izlažete nekoga bolesitma- rekao je Bratina.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod: