30.07.2024.

18:44

Foto: Masha Bandjur

TV

Svet koji poznajemo nepovratno nestaje! Bal satane na otvaranju OI je atak na pravoslavlje! (VIDEO)

Pozovite nas, uključite se u program i recite nam šta mislite na ovu temu!

Broj telefona: +381 64 8482497

Stručnjak za bezbednost Nikola Antić rekao je da je taj korak pogodio hrišćane, ali se on već jedanput desio.

Informer

Nikola Antić

-Tada nisu hrišćanske vrednosti ismejane, već muslimanske. Nije to nešto što se događa u ovom veku, toga je bilo i u 20. veku, ali i dalje u istoriji. Borba sa zlom je stalna, neprestana. Jedino što se promenilo od tih vremena jeste tehnologija. Informacije mnogo brže stižu do nas, a sa ovim telefonima svaki čovek postaje i novinar i fotoreporter pa sa lica mesta može da izveštava šta se događa. Satanizam pokušava od čoveka da napravi marionetu koja će na povlačenju niti ispunjavati zadatke koje lutkar traži. Tog lutkara mi danas vidimo u SAD-u, a nekada je bio u Londonu, nekada u Rusiji, a nekada u Vatikanu. Ta unijatska crkva koja postoji na zapadu Ukrajine ima isto kao i sa našim Srbima koji su uzeli katoličanstvo. Od tog trenutka oni su postali najveći srbožderi. Srboždera imamo i Srbe koji su primili islam. Čoveku koji je uzdignut na pijedestal Boga sve je dozvoljeno. Ako nema tog superega i straha od Boga, njemu je sve dozvoljeno- rekao je Antić.

Marina Galogaža iz Društva sunarodnika Rusije rekla je da Rusi na ovim Olimpijskim igrama nemaju prava ni na medalje ni na himnu.

Informer

Marina Galogaža

-To što smo videli na Olimpijadi je mnogo dublje od banalnog satanizma. U pitanju su 33 igre u gradu svetlosti. Zlatno tele, glave bikova koji su bili na početku nemaju dvostruku simboliku. Francuzi su velemajstori intriga. Čovek ne može normalno da govori a da ne bljucne. Falila je jedna reč, a to je vulgarnost. To je uništavanje sakralnog u svakom narodu. To mi vidimo na Kosovu, u Ukrajini i u novoj filozofiji. Pojava sakralicizma izrugava se svemu: od religije do Mona Lize koja pliva. To je sve uništavanje onog dubinskog normalnog, zarad nakaradnosti. Ovi koji su ovo sve radili, postigli su svoj cilj jer ceo svet priča o ovim nakazama. Njima je važna pažnja, a dobili su više nego pažnju, svoj cilj su spostigli. Time što im dajemo pažnju, dajemo im snage. Plava boja u ikonografiji predstavlja stare bogove. Ovaj čovek ofarban u plavo predstavlja Dionisa, on je bio bog vina, ali i ludila. Opet imamo desakralizaciju i uništenje hrišćanskog Boga i to u svetlu ludila. Ovo je brutalno nasilje nad normalnim svetom- rekla je Marina Galogaža.

Pravoslavni publicista Ranko Gojković citirao je Puškina koji je rekao da ako usahne rusko more, usahnuće i svi drugi pravoslavni potoci.

Informer

Ranko Gojković

-Ranije su se pretvarali da su oni kakva takva hrišćanska zajednica koja se bori protiv pravoslavlja. Suštinski, od 1054. godine za zapadna civilizacija je ili ratovala ili se spremala za rat protiv pravoslavlja. Mi imamo danas slučaj da se potpuno antihrišćanska civilizacija ne prikriva tu borbu i satanizam. Naravno da ima i ekonomskih momenata u svemu tome. Ipak, pravoslavlje je njihov glavni problem i dok postoji pravoslavlje, oni ne mogu da ostvare svoj program. Oni drže jako do te simbolike i taj broj 33 se podudara. Mene lično nije iznenadilo ovo, ali sam se potajno nadao da smo daleko od otvorenog rata protiv hrišćanstva. Vidi se da je zapadna civilizacija duboko antihrišćanska civilizacija. I te ženske boginje završavale su i u drogama, raspuštenosti i ludilu. Dostojevski je rekao: ako nema Boga, sve je dozvoljeno. Oni se brane i pričaju da je to pluralizam, a to je nemogućnost kritike na rad te manjine. Ima tog normalnog, konzervativnog sveta, ali se ne dozvoljava ni jedna reč protiv ovoga- rekao je Ranko Gojković.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod: