21.08.2024.

16:07

Foto: Tanja Andric

TV

Opozicija preti: biće mrtvih na protestima planiranim za septembar! Srbiju očekuje uzbudljiva jesen! (VIDEO)

Narodni poslanik Uglješa Mrdić rekao je da njima nije ni do ekologije ni do borbe za zaštitu životne sredine.

Informer

Uglješa Mrdić

-Njima je samo cilj da uvek nađu neki povod da naprave proteste na ulici. Daj bože da ne padne srpska krv na ulicama. Oni nemaju ninkakav program ni plan. Da bi srušili Srbiju moraju da sruše Aleksandra Vučića. Ruše Srbiju zato da bi oni koji ih plaćaju mogli da ostvare svoje interese. Zato im smeta Informer i vaš urednik Dragan Vučićević. Sve je povezano. Ko god im se zameri, on je odmah izložen najgoroj mogućoj lažnoj kampanji. Oni najavljuju uzbudljivu jesen. I mi to najavljujemo. Ali za nas je to ojačavanje železnice, otvaranje radnih mesta, povećanje plata i penzija, organizovanje manifestacija, to je za nas uzbudljiva jesen. Oni će nešto nama da govore. Napadaju ženu junaci! Šaka jada napada ženu, polivaju vodom novinarku Informra. Još pitaju šta ona radi tu. Pa radi žena svoj posao. Izveštava sa lica mesta. Njihovi saborci dolaze pijani na sednice Skupštine. Kakva ekologija? Oni nemaju pojma! To su junaci po društvenim mrežama koji se iživljavaju nad ženama. Samo u čoporima umeju da funkcionišu. Samo mi je jako drago što narod to shvata. Oni zloupotrebljavaju svaku temu da bi pravili haos na ulicama Srbije. Svako ko krši Ustav i zakon treba da odgovara. Nadam se da će jesen u Srbiji biti uzbudljiva, ali u ovom prvom smislu- rekao je Uglješa Mrdić!

Milan Čavić iz Centra za društvenu stabilnost citirao je Džefrija Saksa koji je ranije izneo da je česta pojava da su uticaji tih organizacija vrlo česti.

Informer

Milan Čavić

-Videli smo da su oni finansirani od strane Zapada i to nije ništa novo. Na taj način Zapad hoće da uplete svoje prste u politike suverenih država. Oni dobrim delom raskrinkani. Njima je u interesu da se to ne raspe nego da se što pre okupe u što većem broju. Lazović je rekao da se okupilo mnogo ljudi oko Rio Tinta i da to treba iskoristiti. Upravo kako sve bude transparentnije, to će razbiti ove lažne ekologe. Misllim da je i Marinika sedela negde. Meni je samo zasmetalo to što je Kokanović rekao da su iskoristili sve pravne argumente. Šta to znači? Da li je studija usvojena? Nije! Da li je bila javna rasprava? Nije! Okupite struku, pa sa strukom dođite na javne rasprave pa recite sve što će ugroziti životnu sredinu. Sa svim tim argumentima izađite i to obrazložite. Cilj je urušavanje režima Aleksandra Vučića. Njihov politički pravac je toliko obesmišljen da građani to vide. Kažu da ne treba kopati jer to može da se iskoristi da se sruši režim Aleksandra Vučića. Sve ono što su oni radili: promašaji, blokade i nasilje, građani su videli i prepoznali- rekao je Milan Čavić.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod: