• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.08.2024

17:26

VI NISTE MUŠKARCI, VI STE OBIČNE PI*KE! Jadranka se obratila siledžijama nakon napada na Branku Lazić i pocepala ih kao svinja masan džak (VIDEO)

Informer/ATA images/Video printscreen

Politika

VI NISTE MUŠKARCI, VI STE OBIČNE PI*KE! Jadranka se obratila siledžijama nakon napada na Branku Lazić i pocepala ih kao svinja masan džak (VIDEO)

Podeli vest

Nova epizoda InfoToka bavi se sramnim napadom opozicionih divljaka na novinarku Informera Branku Lazić.

Kao što ste već videli, Branka Lazić preživela je pravi linč od opozicione bagre!

Ivan Bjelić, Nikola Ristić i Jevđenije Dimitrijević pušteni su iz zatvora gde su bili zbog napada na novinarku naše televizije tokom izveštavanja sa protesta, a odmah po puštanju na slobodu, održali su i konferenciju, na kojoj su je dodatno izvređali. 

Na sve to reagovao je i predsednik Vučić koji se novinarki Branki Lazić izvinio, a sada je svoj sud rešila da da i voditeljka Informer televizije i autorka InfoToka Jadranka Jevtić

Jadranka im nije ostala dužna i na svoj način razmontirala je bagru koja je na najsramniji način napala našu novinarku. 

Pogledajte u nastavku: 

 

@informertelevizija U novoj epizodi “Info toka” @Jadranka Jevtic žustro brani svoju koleginicu Branku Lazić🙏🏽 Opozicija je još jednom pokazala da nema granice kada je u pitanju nasilno ponašanje i iživljavanje, naravno nad slabijima! Sramno! Stop nasilju! 🛑✋ #informer #informerrs #informernovine #informertv #infotok #jadrankajevtic #opozicija #protesti #brankalazić #beograd #srbija #stopnasilju #stopnasiljunadzenama ♬ original sound - Informer TV

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija