27.05.2022.

20:01

Foto: informer.rs

TV

UŽIVAJTE U DOBROJ HRANI I SAZNAJTE RECEPTE POZNATIH SVETSKIH KUVARA - "Street Food Festival" vas vodi na gastroput oko sveta!

Street Food Festival je veliki događaj koji će predstaviti gastronomske specijalitete iz Srbije. Pored Srbije i regiona imaćete prilike da okusite specijalitete Libanske, Meksičke i Venecuelanske kuhinje koji će oboriti sa nogu. Tradicionalni porodični festival se održava na Sava promenadi u periodu od 27. do 29. maja, a ulaz za sve posetioce je slobodan.

Informer

Sava promenada

Pored dobre hrane, svi gosti imaće priliku da uživaju i u dobroj muzici. Uz podršku poznatih imena gradske DJ scene, Sava promenada će biti pretvorena u idealnu lokaciju za uživanje u savršenom spoju hrane i muzike, ali i u svemu što pruža opuštajući pogled na reku. 

Informer

Sava promenada

- Ono što "Street Food Festival" čini drugačijim od restorana, jeste što su kuvari vrlo raspoloženi da podele svoje recepte sa mušterijama, i to je zapravo ono što ovaj festival zaista čini jednim porodičnim festivalom, što morate priznati da nemate kada odete u restoran i samo poručite hranu. 

Informer

Ljiljana Vukotić

Za posetioce su obezbeđena sedeća mesta, tri nove chill out zone i dosta novih iznenađenja. Radno vreme festivala je od 11:00 do 23:00, a ono što je bitno da se ponovi jeste da je ulaz slobodan.