02.02.2019.

14:41

Foto:

Vesti

AMSS IZDAO VAŽNO OBAVEŠTENJE: Evo hoće li vozačima stvarno trebati CEO DAN da registruju kola?!

"Naprotiv, trebaće kao i do sada 30-ak minuta da završe kompletnu registraciju vozila na svim tehničkim pregledima AMS S-a", ističe se u saopštenju AMS S-a.

OTKRIVENA VELIKA PREVARA S POLOVNIM "DIZELAŠIMA"! Umesto na otpadu u Nemačkoj, ZAVRŠAVAJU NA BALKANU!


Kako se navodi, tehnički pregledi se ne mogu voditi isključivo ekonomskim interesom, jer je njihov osnovni cilj da je ispravno vozilo u saobraćaju, a "konkurentnost koja je više nego izražena u ovoj oblasti (preko 1.200 registrovanih tehničkih pregleda), doprineće nižoj ceni i boljoj usluzi na tehničkom pregledu".

SAOBRAĆAJNE I VOZAČKE DOZVOLE USKORO I ELEKTRONSKIM PUTEM! Velika promena stiže DO KRAJA GODINE!



AMS S dodaje da razume poslovnu odluku "određenih kolega da ubuduće neće prodavati polise osiguranja", ali istovremeno izražava ubeđenje da će "takvom odlukom postati apsolutno nekonkurentni i da će takva odluka, ako je uopšte bude, biti kratkoročna".

"Takođe, apelujemo na medije da ne prenose stavove pojedinih kolega kao generalne i jedinstvene, naprotiv to su stavovi nekolicine tehničkih pregleda, a nadamo se da će mediji koji su objavljivali ovakve tekstove, obavestiti javnost o tome od kada i koji tehnički pregledi ''neće izdavati polise osiguranja'', i tako dati korisnu informaciju vozačima u Srbiji da na tim mestima nije moguće produžiti kompletnu registraciju, kako ne bi gubili vreme posećujući ih, umesto da se stvara neosnovana nervoza kod vozača", kaže se u saopštenju AMS S-a.

NOVE KAMERE U BEOGRADU! Prepoznavaće lice vozača, snimaće brzinu, prekoračenje brzine, žutu traku... Nalaziće se na OVIM lokacijama!

 

ŽESTOK POTRES NA TRŽIŠTU POLOVNIH AUTOMOBILA! Nemci sklanjaju dizelaše sa ulica, GOMILA ĆE IH STIĆI U SRBIJU PO NEČUVENIM CENAMA! Ali, ima jedna velika ZAMKA!

Tagovi: