11.02.2019.

13:33

Foto:

Vesti

NE SME DA ZNA DA JOJ JE RUKA OTKINUTA! Vozač Hitne pomoći otkrio nepoznate detalje nesreće: Deu od smrti spasilo SAMO JEDNO!

Dušan je kaže svestan šta je učinio za voditeljku.

- Njoj je ruka bila otkinuta u blizini ramena i začudo, ta rana nije krvarila. Njoj se organizam bukvalno smrzao. To znam jer sam u ruci već pripremio kaiš s pantalona da joj podvežem ranu, ali nije bilo potrebe za tim. Da je njoj krv iz te rane tekla kao što bi trebalo, ona bi za kratko vreme iskrvarila - objasnio je Dušan.

Informer

(FOTO) MOJA DEA, MOJ HEROJ! Mladen Mijatović objavio sliku sa voditeljkom i poslao poruku nakon KRITIČNIH TRENUTAKA

On je odmah o toj povredi obavestio kolege, koji su bili na putu do njih.

- Neki od prisutnih su prilazili devojci u nameri da je nose u bolnicu "Dragiša Mišović". Nisam im dozvolio da joj priđu, objašnjavajući da ne smeju da je pomeraju. S druge strane, vikali su na mene da je ja vozim, a ja nisam imao uslova za to. I ono najbitnije, sve sam upozorio da devojka ne sme da sazna da joj je ruka otkinuta, bar ne u tom trenutku - priča sagovornik.

On je istakao i da se Dea žalila na bolove u ruci koju je pokušavala da pomeri.

- Primetio sam da je pokušavala da je pomeri, ne znajući da je nema. Pomerio se taj ostatak pri ramenu. Govorio sam joj da je ruka tu i da je povređena. Sve vreme sam s koleginicom pokušavao da joj skrenemo pažnju da ne vidi otkinutu ruku - priča Vranešević.

PROŠLO JE KRITIČNIH 72 SATA! Mladen Mijatović otkrio kako se Dea sada oseća!

 

(FOTO) ONA JE PRVA POMOGLA DEI! Marija za Informer o košmarnom jutru: DEA JE VRIŠTALA OD BOLA, DOZIVALA JE MLADENA I MAJKU! Nisam je pustila da vidi svoju otkinutu ruku!

Tagovi: