• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer

10.02.2019

22:51

(FOTO) MOJA DEA, MOJ HEROJ! Mladen Mijatović objavio sliku sa voditeljkom i poslao poruku nakon KRITIČNIH TRENUTAKA!

Društvo

(FOTO) MOJA DEA, MOJ HEROJ! Mladen Mijatović objavio sliku sa voditeljkom i poslao poruku nakon KRITIČNIH TRENUTAKA!

Podeli vest

Mladen Mijatović partner voditeljke Dee Đurđević, koja je u četvrtak ujutru doživela saobraćajnu nesreću, sve vreme je uz nju

Ponosan na to kako je izdržala stravu, a zatim i zahtevnu operaciju, Mladen Mijatović je podelio njihovu zajedničku fotografiju na društvenoj mreži Fejsbuk uz poruku:

"Moja Dea je heroj".

 

 

Podsetimo, Dea Đurđević je u četvrtak ujutru imala saobraćajnu nesreću na Voždovcu. Da bi videla kolika je šteta i da li ima povređenih u drugom automobilu, voditeljka je izašla iz svog auta i u tom trenutku kolegi Predragu Sarapi javila da će kasniti, te da počne Jutarnji program bez nje. Tada ju je udario autobus, a u njega su se dodatno zakucali još jedan autobus i automobil.

Autobus je otkinuo Dei ruku, ali je devojka koja je istrčala iz autobusa da joj pomogne bila dovoljno pribrana da pozove Hitnu pomoć i bude uz voditeljku sve vreme. Dea je u svesnom stanju dočekala prvu medicinsku ekipu. Usledila je višesatna operacija, od koje se voditeljka još uvek oporavlja. 

 

PROŠLO JE KRITIČNIH 72 SATA! Mladen Mijatović otkrio kako se Dea sada oseća!

 

(FOTO) ONA JE PRVA POMOGLA DEI! Marija za Informer o košmarnom jutru: DEA JE VRIŠTALA OD BOLA, DOZIVALA JE MLADENA I MAJKU! Nisam je pustila da vidi svoju otkinutu ruku!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miki

pre 5 godina

Dea je jedna hrabra i prelepa zena.Izdrzi svi smo uz tebe..:)

Pustite

pre 5 godina

Pustite Deu da se oporavlja, a nas od toliko tekstova o njoj.

Sajber četrnaesti

pre 5 godina

Као неко се током свог рада сретао са најморбуднијум страдањима људи,молим новинаре да је оставе на миру да са својим најдражим превазиђе трауму!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija