22.02.2019.

10:34

Foto:

Vesti

(FOTO) HIT PRIČA IZ NOVOG SADA! Ostavila svog fiću na poklon zlim komšijama!

Svoj automobil marke "fiat 500", ostavila je na sredini Puškinove ulice, napunila je rezervoar sa gorivom, otvorila sva vrata, a ključeve stavila u bravu i komšijama napisala da sa njim rade šta žele.

(HIT VIDEO) LUMPERAJKA NA SAHRANI U SOMBORU! Vriska, cika i đuskanje po kovčegu...

- Drage komšije... evo vam moj Fićko pa radite sa njim šta god poželite... Bušili ste gume dva puta, lomili brisače, skidali tablice, šarali ga crnim sprejom, grebali ključevima... Jutros mi je pauk odvezao ljubimca i još je komunalni inspektor izašao na teren da mi ispiše prekršajnu prijavu, a imam godišnju parking kartu.

- Na žalost, ne mogu da priđem zgradi i parking mestu u dvorištu, jer radovi u ulici po planu traju samo 180 dana. BRAVO za to... Ključevi su u kolima, rezervoar pun... ma uživajte!!! Ljubi vas komšinica iz Tolstojeve – napisala je Heđijeva na svom FB profilu uz dve fotografije ostavljenog automobila na izvolte!!!

Informer

 

Ovaj njen gest izazvao je brojne komentare njenih pratilaca na društvenoj mreži, a jutros je usledilo i pitanje da li je neko pokupio automobil.

- Ono što je na dohvat ruke, nije zanimljivo – odgovorila je Aleksandra Heđi, iz čega proizilazi da niko od komšija, ipak, nije posegnuo za neobičnim poklonom. Prema podacima sa njenog profila ova mlada Novosađanka je završila Fakultet tehničkih nauka, radi kao pr menadžer u jednoj privatnoj firmi i instruktor je pilatesa.

Tagovi: