30.10.2019.

16:38

Foto:

Vesti

NE DOZOLJAVAM DA MOJE DETE U ŠKOLI SLAVI NOĆ VEŠTICA NA SVETOG LUKU! Pismo ogorčene majke izazvalo haos na društvenim mrežama (ANKETA)

"Poštovani, povodom vaše sugestije da deca 31.10. u školu donesu rekvizite kojim bi proslavljali američki satanistički praznik "Noć veštica", koji direktnu vezu ima sa nečistim silama i mrtvim ljudima, ovim putem vas obaveštavam da ja kao roditelj ne dozvoljavam da moje dete bude saučesnik u skrnavljenju pravoslavlja i Svetog Luke koji se istog dana proslavlja kao krsna slava.
Ovo nije Amerika, ovo je Srbija. Moje dete niko ne sme bez moje dozvole da šminka niti oblači u kostim veštice pa makar ni u šali niti u igri koja je ponavljam duhovno opasna po dušu dece i svih nas. Ukoliko mi dete budete kaznili zbog neodobravanja proslave veštica – satane, obratiću se višim instancama i zaštitniku građana.

S poštovanjem, majka D.M. Beograd. +++"

Ovo pismo izazvalo je brojne reakcije na društvenim mrežema, a našoj redakciji su se javili čitaoci koji podržavaju stav ove mame i tvrde da je nedopustivo da deca proslavljavaju ovakav praznik.

Koliko je proslava Noći veštica uzela maha dokazuje i to što se svake godine obeležava u sve više vrtića i škola.

Pište nam u komentarima šta mislite o proslavi Noći veštica u Srbiji ili učestvujte u anketi.

SAD ZNAM DA JE CENA BATINANJA TUĐE DECE 20.000 DINARA! Sveštenik i otac dečaka kog je pretukla besna komšinica nije mogao više da ćuti (VIDEO)

Tagovi: