• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/telegraf.rs

29.10.2019

19:21

SAD ZNAM DA JE CENA BATINANJA TUĐE DECE 20.000 DINARA! Sveštenik i otac dečaka kog je pretukla besna komšinica nije mogao više da ćuti (VIDEO)

Društvo

SAD ZNAM DA JE CENA BATINANJA TUĐE DECE 20.000 DINARA! Sveštenik i otac dečaka kog je pretukla besna komšinica nije mogao više da ćuti (VIDEO)

Podeli vest

Jedan od dečaka, koga je M. R. iz Bora išamarala u hodniku stambene zgrade, je sin Milenka B, sveštenika u Srpskoj pravoslavnoj crkvi, koji službuje u ovdašnjem hramu Svetog Đorđa

Predugo sam ćutao, više neću. Predugo moje dete trpi. Više neće. Tog 16. juna ove godine mog sina i njegovog druga napala je predsednica zgrade u koju su deca ušla kako bi pozvala svog druga iz razreda, a koji živi u toj zgradi, da izađe da se igra - kaže otac Milenko.

Sveštenik Milenko kaže da njegov sin ne nosi mobilni telefon, kao i da su deca promašila sprat.

- Kada su nanovo izašli iz lifta M. R. ih je fizički napala. Deca nisu pravila nered po zgradi, o čemu postoje svedoci – navodi otac Milenko.

On kaže da je M. R. već nakon tri dana bila na liturgiji povodom susreta generacije sa Bogoslovije i, iako je znala čije je dete udarila, nije pokazala želju da se izvini.

Ja tada nisam znao da je ona napasnik. Snimak sam dobio 9. jula ove godine, ali nisam smeo da ga objavljujem sve dok se ne završi proces -  dodaje sveštenik.

Otac Milenko kaže da ga je M. R. srela mesec dana nakon incidenta, da mu se unela u lice i nazvala mu Boga, ali i, ističe, da mu je Gospod dao smirenja i trpljenja.

Sada sam saznao "cenu" batinanja tuđe dece – 20.000 dinara – završava sveštenik.

(VIDEO) BABA IZ PAKLA MORAĆE DA PLATI ŠTO BIJE DECU! Besna komšinica iz Bora ŠAMARALA DEČAKE (10) jer su POGREŠILI SPRAT, a sada joj je stigla NOVČANA KAZNA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zix

pre 4 godine

Moje dete je u prvom razredu osnovne škole ošamario lokalni sveštenik zato što se posvadjao sa njegovim sinom. Eto zato je moj sin ateista.

aa

pre 4 godine

podrska za gospodu..poto deca nisu vaspitana neka u svojoj kuci divljaju

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija