01.02.2020.

18:20

Foto:

Vesti

NEMOGUĆA MISIJA! NE MOŽEMO SPREČITI KORANAVIRUS DA UĐE U SRBIJU?! U Bosnu ušlo 4.000 Kineza bez ikakve kontrole, Hrvati nemaju termalne kamere, šta tek reći za granice sa Makedonijom i Crnom Gorom...

To je saopštila Granična policija BiH, a podaci se odnose na period od 1. do 30. januara ove godine, prenosi sarajevski portal „Kliks".

- U periodu od 1. do 30. januara 2020. godine, policijski službenici Granične policije BiH evidentirali su na ulazu u BiH ukupno 3.873 državljanina Kine - navodi se u saopštenju.

Ministarstvo spoljnih poslova BiH svim građanima koji su planirali da putuju u Kinu preporučilo je da putovanje odlože do daljeg, a državljanima BiH koji se trenutno nalaze u Kini da prate obaveštenje kineskih zdravstvenih zvaničnika i Svetske zdravstvene organizacije.

SRBI BI NAS "POJELI S OPANCIMA" DA NEMA VAŠINGTONA, BERLINA I ZAGREBA! Potpuno ludilo predstavnika Miraševe CPC! Vučinić najcrnje izvređao Srbiju i SPC!

Da sve bude još nepovoljnije po našu zemlju, Hrvatska je potpuno zakazala kad je reč o borbi protiv opakog virusa, šta tek reći za granice sa Makedonijom i Crnom Gorom...

Informer

PALESTINA PREKIDA SVE ODNOSE SA SAD I IZRAELOM! Upaljen fitilj na bliskoistočnom buretu baruta!

Iz tih država u našu zemlju i u kontra smeru dnevno prođe na hiljade putnika... 

Tagovi: