• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/in4s.net

01.02.2020

13:03

SRBI BI NAS "POJELI S OPANCIMA" DA NEMA VAŠINGTONA, BERLINA I ZAGREBA! Potpuno ludilo predstavnika Miraševe CPC! Vučinić najcrnje izvređao Srbiju i SPC!

Balkan

SRBI BI NAS "POJELI S OPANCIMA" DA NEMA VAŠINGTONA, BERLINA I ZAGREBA! Potpuno ludilo predstavnika Miraševe CPC! Vučinić najcrnje izvređao Srbiju i SPC!

Podeli vest

Potpredsednik saveta NVO „CPC“ Stevo Vučinić, kazao je u razgovoru za Aktuelno, da Crna Gora treba da bude zahvalna zvaničnom Vašingtonu i Berlinu na zaštiti od velikosrpskog i ruskog hegemonizma i Zagrebu koji lobira za nas u EU, jer bi nas u protivnom, kako je kazao, ”pojeli s opancima”

Paranoja u Crnoj Gori dobija nove obrise kroz intervju Steva Vučinića.

„Beogradska štampa, za koju je svojevremeno vojvoda Gavro Vuković tvrdio da je najveća fabrika laži na Balkanu, transformisala se u pravu industriju za širenje lažnih vesti. Uključeni su svi počev od najviših državnih adresa Srbije, preko Akademije nauka, Crkve, naučnih i kulturnih institucija, skoro svih medija, pa do poslednjeg građanina iz srbijanskih zabiti. Horski ponavljaju neistinu da su Srbi u Crnoj Gori ugroženi i da nedavno usvojeni Zakon o slobodi vere temelji pravni osnov da im se otimu svetinje. Iz povesnoga iskustva znamo da će takvu i slične laži širiti svetom sve dok ne likvidiraju crnogorsku državu i Srbiji obezbijede izlaz na Jadransko more”, kazao je Vučinić za Aktuelno.

Ovih dana upravo gledamo ekstazu toga napada Srbije sa svime što ona jeste na našu zemlju, i to direktno i frontalno. Povod tome napadu krije se u odgovoru na pitanje: Đe je južna granica Srbije? Za zvanični Beograd, to je očito, ali ne i javno deklarisano, cela crnogorska obala. Naravno, unutar nje, podrazumeva se i cela Crna Gora”, rekao je Vučinić.

Vučinić naglašava da Crna Gora kao pomorska država, ima geostrateški značaj za kontinentalnu Srbiju.

 

 

“Aneksijom Crne Gore stekla bi geopolitički značaj, koji ona sada nema. Dozvolila bi da se na crnogorskoj obali ukotve vojni brodovi i uspostave vojne baze zemalja kojima su Evropska Unije i NATO neprijateljski ciljevi, i poduprta njihovom pretećom silom Evropi, stacioniranom, doslovno u središtu kontinenta, kolosalno osnažila sopstveni uticaj na političke centre koji o odlučuju o statusu Kosova i Republike Srpske, na koje teritorijalno pretenduje. Zato direktno i indirektno nasrće na sve crnogorsko, s tendencijom da zemlju uvede u haos, čak i građanski rat, i u neredovnim okonostima na vlast dovede petu kolonu, oličenu u skoro celoj opoziciji. Instrument za tu operaciju joj je Srpska crkva koja vešto koristi ekonomsko-socijalne probleme zemlje, i podmuklo, koristeći se religioznom harizmom, na noge je digla osiromašeni i prosti svet protiv ustavnoga poretka. Zato za zemlju i njene vodeće ljude i koristi termine koji imaju izrugujuće značenje, povezuje ih s kriminalom i sa zločinačkim organizacijama, da bi taj svet naoružala mržnjom prema sopstvenoj zemlji i vlastima”, kazao je Vučinić.

On konstatuje da, nažalost, državna administracija obiluje kadrovima, spremnim da prodaju usluge svakome ko je spreman da ih plati.

“Mnogi su najobičniji strani agenti i izdajnici koji su se zaverili protiv sopstvene zemlje. Ali ovoga puta, zvanični Beograd i beogradski popovi namerili su se na crnogorsku vlast spremnu da brani suverenitet države članice NATO-a koja je još i pod visokom zaštitom Sjedinjenih Američkih Država. U zdravlje zvaničnog Vašingtona, ne treba zaboraviti i Berlin pod čijom smo monetarnom zaštitom i Zagreba koji svesrdno lobira naše interese u EU, za sada možemo da odahnemo, inače, veli se, ‘pojeli bi ne s opancima’. Nezadovoljnima preostaje da služe molebane i šetaju dok im ne dosadi”, poručio je Vučinić.

Sve o događajima u Crnoj Gori čitajte OVDE.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
sara

pre 4 godine

Lažove i hoštapleru crnogorski!!!. Četrdeset godina živim u Beogradu, nisam srpkinja i dlaka sa glave mi ne fali, kao što ni vama crnogorcima u Beogradu, jer ste zauzeli sva direktorska mesta i uživate. Niste ništa bolji od šiptara i sa lažima hoćete da kupujete ljubav od Amerike, Nemačke i hrvatskih hoštaplera!!!. Jadan srpski narod u Crnoj Gori, doživljava isto što i srbi na Kosovo!!!.

MilosObilic1389

pre 4 godine

Милогорска власт је је извршила потпуну ТРАНЗИЦИЈУ од криминалне - ка фашистичкој идеологији...!! У том смислу и ГЕБЕЛСОВСКА ПРОПАГАНДА овог бедног Вучинића, који чак не зна ни : басну Доситеја Обрадовића: о 3 вола, вуку и ливади... Јер да је зна... - био би ОН ИНТЕЛЕКТУАЛАЦ... а не јадна "подгузна мушица" Ђукановићевог фашистичког режима...

bubasvaba

pre 4 godine

Pojeli bi vas srbi ali ne jedu svaka GO..A kao sto ste vi !!!!!!.

nemanjic

pre 4 godine

Hahaha, Hrvati ce da vas odbrane??? Covece, mora da si jeo bunike. Kad dodje vreme, nema vam spasa, bictete deo Srbije, kao sto ste i bili, jer ste vi kvazi drzava, kao i Makedonija i Hrvatska.

Bili

pre 4 godine

U mom Srpskom Pravoslavnom narodu ima jedna od najvećih kletvi,pa je upućujem Mili Đukanoviću,ovom Vučiniću i sličnim: "DABOGDA SE OSILIO".

Pevac

pre 4 godine

Voleo bih da ovog doticnog negde sretnem. Onda bi stvarno imao razlog da kuka na srbe.

Nole

pre 4 godine

ha..ha..Ne boj se zadrigli Milovicu, Srbi imaju dovoljno dobre svinjetine.Osjecaj se sigurno!

PANTELIJA

pre 4 godine

милогорски отпад...А има га доста и у СРБИЈИЦИ. Шта ћемо са њима? ОПРОСТИТИ ИМ ЈЕР НЕЗНАЈУ ШТА ЧИНЕ.

Rade

pre 4 godine

Nije to, paranoja u Crnoj Gori, oduvek su bili gnjide, i dupelisci. Da su to nekakva naša braća, nebi dozvolili da se crna gora odcepi od srbije. Otišli su, i sada kada je gusto, kada ih Milo trti, i kada gleda samo svoj đjep, sada lele kuku. Da se braćo niste malo kasno setili šta vam je valjalo činiti, trebali ste to mnogo ranije, još na samom odvajanju od srbije, i od vašeg referenduma, kakav je takav je ali ste tada ćutali ! ! ! ! !

Vla

pre 4 godine

Ima li psihijatra u toj vasoj takozvanoj drtavi, mislim da ih nema jer bi ti odavno morao da budes pacijent te ustanove

Oksim

pre 4 godine

Ima Kačavenda, ali smo ga poslali vama da klanjate ispred njega!

kiza

pre 4 godine

A kako se u vasoj NVO krstite. Znamo kako cestitate Bozic, to smo vec videli u tzv. poslanici one pijandure i hostaplera

Krajinamen

pre 4 godine

Bito je da je Vucinic uvrstio u svoj vokabular ``povijesno``... Pravi ``crveni hrvat``... dika i ponos montegrenizma

super galeb

pre 4 godine

Ne mogu da verujem sta citam. Kaze ugrozeni od Srbije????. Nepismeni OVNU citaj istoriju i gledaj slike ako oci imas ko je i gde je Srbija u svetu. Svi vi zajedno od slovenaca do makedonaca nikad niste nista stvorili a kamoli drzavu i vojsku imali . O kulturi i istoriji da ne pricam. Ovi papani (slovenci i hrvati) da nisu bili pod austro-ugarskom nebi znali sta je levo a sta desno, siptari , muslimani i vi milogorci sta reci dva beka u rikverc. Da sve vas oraspolozim od Venecije pa do Soluna je vec dogovoreno bice pravoslavna unija sa sedistem u BEOGRADU , pa izvolte sa sajkacom i opancima ili maraton preko mora do Italije.

branko1

pre 4 godine

Budi spokojan Vučiniću.Mi Srbi takve kao što si ti ostavljamo "dičnim"milogorcima.Zato smrdi I dalje I ne brini

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija