03.04.2020.

21:02

Foto:

Vesti

AKO OVU MERU NE POŠTUJEMO, NE VREDI NAM DA PRIMENJUJEMO OSTALE! Darija Kisić Tepavčević objasnila šta je NAJBITNIJE u borbi protiv KORONAVIRUSA!

Glavna tema emisije bila je borba protiv koronavirusa u Srbiji, a doktorka Kisić objasnila je koju meru moramo da primenjujemo, inače nam ostale ne vrede.

- Ukoliko nismo ostvarili socijaldnu distancu, onda sve druge preventivne mere ne treba da primenjujemo. Druge mere nam nisu potreben ukoliko ispunimo ovu. Svi treba da vodimo računa i da budemo oprezni - rekla je Darija Kisić Tepavčevć.

SA 17 GODINA DOŽIVELA JE VELIKI UDARAC, ALI TO NIJE SPREČILO NJEN USPEH Darija Kisić Tepavčević postala je JEDNA OD GLAVNIH TEMA U SRBIJI, a ovo su detalji iz njenog života

Ona je istakla da masku ne treba uvek nosti, a govorila je i o rukavicama kao zaštiti. 

Informer

- Kada krenemo u prodavnicu preporučuje se da se maske nose. Sigurno da nećete nositi masku ukoliko ste sami u kući. Teoretski, kada bi držali distancu od dva metra ne bi nam bila potrebna maska. Kada se vratimo iz prodavnice opraćemo ruke, ali je potrebno i nositi rukavice. Ko nosi rukavice mora i da pere ruke - dodala je ona.

Sve o koronavirusu u Srbiji čitajte OVDE.

BONUS VIDEO: Kisić: Teoretski, mogli smo da izbegnemo smrtne slučajeve