03.09.2020.

13:23

Foto:

Vesti

REČI SRPSKOG LEKARA TERAJU SUZE NA OČI! Spasavao je živote u kovid bolnici, NIJE VIDEO ĆERKU POLA GODINE!

Među njima je i Igor Lazić, anesteziolog Klinike za neurohirurgiju Kliničkog centra Srbije koji je, kako kaže, svoju ćerku nakon šest meseci prvi put preuzeo od svojih roditelja.

- Ono što je za nas najveće odricanje, to je odvojenost od porodice. Moja supruga je takođe u kovid sistemu i ćerku sam nakon šest meseci, prvi put preuzeo od svojih roditelja - ispričao je novinarima Lazić koji se danas, zajedno sa drugim zdravstvenim radnicima crvenih zona kovid bolnica sa teritorije Beograda, sastao sa ministrom zdravlja Zlatiborom Lončarom.

IPAK NEMA KORONE U KRAGUJEVAČKOJ ŠKOLI?! Dr Vasiljević potvrdio: Devojčica nije testirana na koronu, zbog zaraze u porodici OSTALA U KARANTINU!

Lazić je izrazio nadu da će se situacija po pitanju korona virusa u našoj zemlji smiriti, ali i dodao da borba i dalje traje.

Njegova koleginica, anesteziolog Marina Stojanović sa Klinike za opekotine, plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju Kliničkog centra Srbije, rekla je da je veliki broj njenih kolega bio na ispomoći u raznim kovid bolnicama.

(HIT VIDEO) STAV' MASKU NA NOS! KOROOONA, BAAAA! Odmakni se malo, bona, neću da se zarazim!

Dodala je da im je najteže bilo to što su bili odvojeni od svojih namilijih.

- Većina nas su porodični ljudi i najteže nam je bilo odvajanje od dece, a morali smo da ih izmestimo na sigurno i da ih zaštitimo - dodala je Stojanović.