03.09.2020.

21:09

Foto:

Vesti

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 166! Postali smo strah i trepet za masne naslage i suvišne kilograme ! Crni smršao 41,5 kilograma!

Nakon što smo prošle nedelje srušili barijeru od jubilarnih -40 kilograma u poslednjih sedam dana sam smršao još jedan kilogram što znači da sam, uprkos tome što sam se ozbiljno razboleo i što dugo nisam trenirao, ukupno za 24 nedelje oslabio čak 41,5 kilograma. Sada već sitno brojim do konačne pobede za koju mi treba još manje od 20 kilograma.

Prevedeno u brojke to znači da sam sa 151,95 kilograma, koliko sam imao pre 24. nedelje kada sam započeo ovaj "čelendž", spao na 110,5 kilograma. To je dobar rezultat u koji niko osim mene i još nekoliko meni bliskih ljudi nije verovao. 

Sve ove brojke još jednom pokazuju da je "Crni dijeta" najbolja i najefektivnija u skidanju suvišnih kilograma i borbi sa masnim naslagama i gojaznošću, čak i kada vas zadesi onako veliki zdravstveni peh kao mene.

Sve što sam naveo nam je dodatni vetar u leđa da nastavimo dalje još hrabrije i odlučnije. Rezultat je dobar, ali ne smemo da se opustimo već moramo da zapnemo još jače i da u narednim nedeljama gubimo još više kilograma. Na meni je da se što pre vratim u top formu i se trudim više nego ikada a vi dragi moji na prvom mestu cuvajte zdravlje i poštujte sve epidemiološke mere da ne prođete kroz pakao koji sam ja prošao.

Obavezno se i pridržavajte propisane ishrane uz što više fizičke aktivnosti na otvorenom, kako bismo na kraju pobedili u ovom ratu protiv masnih naslaga i gojaznosti koja je jedna od najopasnijih bolesti modernog vremena. Budite mi zdravi, i samo hrabro, jedino odustajanje nikada nije bila i nikada ne sme biti opcija.