17.10.2020.

19:16

Foto:

Vesti

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 210! Ni stomačni virus nam ništa ne može! Crni smršao 47 kilograma!

U poslednjih sedam dana sam izgubio još jedan kilogram, što znači da sam od početka "lakši" za neverovatnih 47. kilograma. Sada već sitno brojim do konačne pobede za koju mi treba da skinem još oko 13. kilograma.

Prevedeno u brojke to znači da sam sa 151,95 kilograma, koliko sam imao pre 30. nedelja kada sam započeo ovaj "čelendž", spao na 105 kilograma. To je jako dobar rezultat u koji niko osim mene i još nekoliko meni bliskih ljudi nije verovao. Uz to nakon što smo "skinuli" barijere od 150,140,130, 120 i 110 kilograma, sada hrabro napadamo "stotku".

Sve ove brojke još jednom pokazuju da je "Crni dijeta" najbolja i najefektivnija u skidanju suvišnih kilograma i borbi sa masnim naslagama i gojaznošću, čak i kada vas zadese veliki zdravstveni pehovi kao mene od korone pre koji mesec do stomačnog virusa u poslednjih par dana.

Sve što sam naveo nam je dodatni vetar u leđa da nastavimo dalje još hrabrije i odlučnije. Rezultat je dobar, ali ne smemo da se opustimo već moramo da zapnemo još jače i da u narednim nedeljama gubimo još više kilograma. Na meni je da se što pre vratim u top formu i se trudim više nego ikada a vi dragi moji na prvom mestu čuvajte zdravlje i poštujte sve epidemiološke mere protiv koronavirusa koji je ponovo "podivljao", da ne prođete kroz pakao koji sam ja prošao. Takođe morate paziti i na promene vremena i slojevito oblačenje zbog ostalih virusa koji haraju od kojih me je jedan poslednja tri dana prikovao za krevet.

Obavezno se i pridržavajte propisane ishrane uz što više fizičke aktivnosti na otvorenom, kako bismo na kraju pobedili u ovom ratu protiv masnih naslaga i gojaznosti koja je jedna od najopasnijih bolesti modernog vremena. Budite mi zdravi, i samo hrabro, jedino odustajanje nikada nije bila i nikada ne sme biti opcija.