11.01.2021.

13:04

Foto:

Vesti

VAKCINA MENJA NAŠ GENETSKI KOD? Teorije zavere u koje Srbi najviše veruju! /ANKETA/

Pandemija koja je počela pričom da je korona izmišljena dijagnoza i nastavila sa teorijama zavere da se virus korona  i da Bil Gejts koristi virus kao bi "progurao" vakcinu sa mikročipom kojim se mogu pratiti ljudi, pronalaskom vakcine dobija nove dimenzije.

Osim ideje da vakcine sadrže mikročipove, zaverenici barataju i teorijom da vakcina menja naš genetski kod, da ćemo se pomoću nje zapravo zaraziti kovidom i da je ovo cepivo u službi "eliminacije" starih ljudi jer je najavljeno da će stare osobe i štićenici gerontoloških domova prvi primiti vakcinu.

Informer

Vakcinisanje starijih osoba u domu za stare

Istraživanja koja su u oktorbu sproveli vašingtonski "Atlantski savet" i savetodavna grupa za javnu politiku "Balkan u Evropi" pokazalo je da tri četvrtine ispitanika u državama zapadnog Balkana veruje u neku od teorija zavere u vezi sa kovidom 19, što je mnogo veći procenat nego u drugim delovima Evrope. 

Rezultati ove studije takođe govore da u teoriju zavere veruje 41,5 odsto stanovnika Srbije. 

Informer

Vakcina protiv korona virusa

Najveći broj Srba veruje da je farmakomafija uključena u širenje virusa, trećina građana smatra da je Vlada Kine proizvela virus u laboratoriji, odnosno da je virus pobegao iz laboratorije u Vuhanu, nešto manje veruje da je za virus odgovoran Bil Gejts, a teorija u koju građani Srbije najmanje veruju jeste da postoji veza između 5G tehnologije i kovida 19. 

Rezultati ove studije takođe govore da 33 odsto građana Srbije neće primiti vakcinu, petina je odgovorila da će se cepiti, a broj onih koji će se verovatno vakcinisati iznosi 20 odsto.