05.02.2021.

18:00

Foto:

Vesti

JOVANA REKLA ONO ŠTO NIJE SMELA REĆI?! Uživo progovorila o mobingu i dobila ogromnu podršku, ČAČANI U NEVERICI?!

Kolege, poznanici i saradnici podržali su menadžerku Jovanku Bakulu koja je primajući nagradu ispričala o mobingu koji zaposleni trpe.

Podršku i ohrabrenje na društvenoj mreži Instagram dobila je od brojnih poznanika, poslovninh partnera, ali i svojih kolega koji joj zahvaljuju što je neko konačno progovorio. 

Snimak na njenom Instagram nalogu do sada je pregledalo više od 90.000 ljudi, a komentara je na stotine.

- Bila sam radnica te firme od prvog dana osnivanja, pa naredne tri godine. No,nije bilo tako strašno i nisu bile tako loše plate, ali sve smo mi to i te kako zarađivale poštenim radom. Ali, onda su pare i popularnost uradile vlasnika u glavu i razišla sam se sa njima, nije bilo lako - rekla je bivša radnica PS-a.

Informer

 

Bilo je o onih komentara koji jasno ukazuju da će bojkotovati daleko čuveni brend @ps_fashion_official

- Žao mi je što se niste pokazali kao dostojan poslodavac. Nadam se da će vas ovo podstaći na razvoj. Dok ne vidimo promenu u vašem poslovanju niste više deo mog ormara ni moje pažnje.

Draga Jovana, srdačan pozdrav za tebe, ovaj potez nije ni popularan ni lak. Uz tebe smo - glasio je jedan preko 400 komentara na profilu Jovanke Bakula.

Informer

 

Čačani s nevericom komentarišu optužbe ze mobing poslovodstva najveće modne konfekcije u gradu.

- Rođaka mi radi tamo, kaže da je pritisak na zaposlene veliki, jer je zbog korone prodaja opala.

Kaže da su svi nervozni i gazde i radnici. Strahuje da će zbog smanjenja obima posla ostati bez radnog mesta, zato se i ne žali - rekao nam je Čačanin Zvonko S. Odgovor na pitanja novinara kompaniji PS u toku dana nije stigao.