20.08.2021.

17:21

Foto:

Vesti

NEVAKCINISANI PACIJENT DOŠAO U DOM ZDRAVLJA! Uplakana doktorka rekla je samo ovih 6 reči!

Kad je video da je vrag odneo šalu, odlazi u kovid ambulantu. Ispostaviće se da su svi zaraženi. Tamo se raspravlja - neće da mu rade rentgen pluća - ozračiće se. Uspevaju da ga ubede. I šalju ga dalje.

- Doktorka, mlada, pita me da li sam vakcinisan - priča nam on.

- Nisam.

- Pa zašto - uzvraća mu ona.

- Moji privatni razlozi - odgovara jer "neće da ulazi u raspravu".

Lekarka mu objašnjava da tako širi zarazu...

- I odjednom oči joj se napuniše suzama. Poče o tome kako su i ona i njen momak teško prošli, jedva se provukli od korone, kako je on izgubio 20 kg, kako neki ko ja sad seju okolo virus i ko zna koga će sve zaraziti i kako će taj proći... - priča ovaj zakleti protivnik vakcina, kako sebe zove jer se ne smatra antivakserom.

A onda doktorka vidi da je u kovid ambulanti dobio antibiotike, te da ta terapija ne odgovara opisu sa snimka pluća, odnosno po njoj je nepotrebna. Ipak, pošto mu nisu dali i snimak, kaže mu da će mu opet raditi rentgen, kako bi bila sigurna šta je prava terapija za njega.

- Ne pada mi na pamet! U dva sata dva puta da se zračim! I ono je bilo previše - kaže joj on.

- Objašnjava ona meni, priča, ma jok, neću da se zračim i tačka. Ionako mi je saturacija bila 96! Ona će mene da snima! I posle ubeđivanja, pričanja, spusti ruke na sto, pa me pogleda onako smlaćeno: "Znate šta, zabole me za Vas" - priča grlati protivnik vakcinacije.

I još napominje kako je bio fin (!) posle toga.

- Šokirao sam se, ali mi je stvarno bilo žao te doktorke, mora da se mnogo napatila i nisam joj ništa rekao - kaže on.