11.08.2022.

20:40

Foto: printscreen

Vesti

Srpkinja otišla na more u Crnu Goru pa upoznala Francuskinju... "Pitala sam je ko je bolji u krevetu, Francuzi ili Srbi"... Ovu ispovest sa letovanja MORATE PROČITATI!

Krenula sam sa sestrom na letovanje u Crnu Goru. Ove godine idemo u Sutomore, tamo nikada do sada nismo bile. Već prvo veče u kafani vidimo da je dobra atmosfera, a onda je moja sestra Sanja zapazila damu koja sedi sama za stolom i uživa u muzici.

- Vidi gospođetinu, sama sedi i baš je briga - kaže Sanja koja odmah veselo odlazi do nje i ostaje za njenim stolom. 

Posle pola sata vraćaju se zajedno za naš sto.

- Ovo je Lilou, ona je iz Pariza - govori mi sestra, dok se "Francuskinja" učtivo smeška nadimku koji joj je Sanja već dala.

Pruža mi ruku i kaže: Ljiljana.

Ništa mi nije jasno. 

Informer

Sutomore

Objašnjavaju mi da je Ljiljani majka Francuskinja, a otac Srbin. Da ima kuću u Sutomoru. Ljiljana govori srpski, ponekad neke reči ne može da se seti, ali odlično se snalazi. 

Naredne dane provodimo zajedno. Ljiljana je zaljubljena u jednog Srbina. Razvedena, majka dvoje dece. Objašnjava mi kako voli da provodi vreme u Crnoj Gori. 

Informer

Plaža u Sutomoru

Tek poslednji dan, kada sam je bolje upoznala i čula njenu životnu priču o mužu Francuzu, prelepom čoveku od kojeg se razvela pre godinu dana, pada mi na pamet da je pitam. Jer, ona to najbolje zna.

- Lilou, da li su bolji ljubavnici Francuzi ili Srbi - pitam, a ona odgovara i pre nego što sam završila rečenicu.

- Srbi - i počinje oduševljeno da se smeje. 

Ne znam za vaša iskustva, ali rešila sam da verujem mojoj prijateljici iz Pariza. 

Bonus video: