25.01.2024.

10:50

Foto: Inofrmer/Pedja Milosavljević

Vesti

Šok u studiju Informera! Krupna zverka ušla u redakciju, nastao muk! (FOTO)

Dragan Vasiljković doveo je svog kućnog ljubimca vuka koji je star četiri godine u našu redakciju, a veliki broj kolega se fotografisao sa Hasom i sa oduševljem komentariso ovu posetu.

Kapetan Dragan je istakao da je Has jako dobar i da izaziva veliko interesovanje, pa mu već preotima slavu, jer je sva pažnja usmerena ka njemu.

Informer

 

- On je jako dobar vuk. Počeo je da mi krade slavu. Nekada su meni prilazile lepe, mlade žene, a sada prilaze samo njemu. Ja sam istrenirao Srbina. Kada istrenirate Srbina, ove druge zveri su lake. Ako se sećate, ja sam imao medveda, geparda, lavicu sa kojom sam proveo dve nedelje u Deliblatskoj peščari. Ja sam radio u Tanzaniji i pokrenuo sam akciju da se zabrani lov na divlje životinje. Ja sam veliki borac. O divljim životinjama niko ne vodi računa osim lovaca. A to je isto kao da Ustaše vode računa o Srbima. Ne postoji krvoločnija zver od čoveka. Siguran sam da Has nikoga neće ubiti iz zadovoljstva kao što će to čovek uraditi - rekao je Vasiljković.

Kapetan je istakao da Has voli mačke i igra se sa njima, uči ih da igraju fudbal i sklanja ih od sunca.

- Lepo je da odvojimo malo vremena da se bavimo lepim životinjama kao što je Has, zaključio je Dragan, a i mi se slažemo sa njim.