10.07.2024.

11:42

Foto: Pexels

Vesti

Ako ti ovo smeta, idi u Sutomore! Internet se usijao nakon objave žene koja je 3.000 evra platila letovanje

Žena je na svom TikTok profilu podelila video snimak doručka na bazi švedskog stola u jednom luksuznom hotelu u Antaliji, u Turskoj, govoreći drugima da se osoblje "ne trudi", oko hrane.

- Ne bih da se žalim, ali hrana jednostavno nije na nivou. Ovo bi trebalo da bude odmaralište sa pet zvezdica, ali u restoranu na bazi švedskog stola svaki dan ista hrana - rekla je ona pratiocima na početku videa pa dodala:

- Oni nude supu za doručak, sireve i šunke. Tu je kajgana pomešana sa paradajzom, mlevena govedina, paprike, zaista nasumične stvari.

Međutim, njoj to nije bilo dovoljno a ni prikladno.

- Zaista nije dobro, nisam izbirljiva ljudi, ali sam gurmanka. A kada potrošite skoro 3.000 evra za odmor i to vam se svakodnevno služi, to je zaista razočaravajuće. Uopšte nisam srećna. Ovo jednostavno nije dobro, stvarno nije dobro - pričala je ona u videu.

Kako je dalje snimala, otkrila je i brojnu hranu za doručak koja se navodno čuva u kontejnerima otpornim na toplotu, a primetili je i da paradajz sa topljenim sirom, pileće kobasice i jaja sa seckanim paradajzom nisu sveži.

- To jednostavno nije ono što biste očekivali za doručak, zaista nije tako sjajno - rekla je.

U drugom delu videa, prikazala je dva velika lonca supe na pari, tradicionalnog izbora za turski doručak. A onda je gledajući u lonac sa supom, rekla:

- Ovo za doručak ljudi, ovo? Apsolutno ne.

♬ original sound - thisonetimeinturkey

Međutim, korisnici TikToka su ubrzo stali u odbranu švedskog stola , kritikujući ženu zbog kritikovanja tradicionalnih opcija menija.

- Najbolje da ideš ti u Sutomore", "Lupaš gluposti, izgleda sjajno, ima puno izbora i drugačije od onoga što imate kod kuće – upravo ono što bih očekivao kada odem na odmor" glasili su neki od komentara.

Pored ovih, našli su se i neki drugi komentari onih koji su je brzo ispravili, obavestivši je da je u Turskoj uobičajeno jesti supu za doručak.

- Supa je normalna za turski doručak. Kao i menemen (kajgana sa paradajzom). Mislim da si zalutala - napisao joj je neko.