Autor: Informer.rs

21.07.2024.

14:04

Foto: Foto: Masha Bandjur

Vesti

Mila Nađ sve rekla javno! Razvodimo se, a živimo zajedno! Sama se brinem o deci i nemam gde!

Influenserka je otvoreno govorila o razvodnom procesu navodeći da trenutno sa suprugom živi u stanu koji je kupljen od njenog nasledstva, a u katastru se vodi na njegovo ime.

Ja sam neko ko je sticajem okolnosti još u braku iako se razvodimo još živimo pod istim krovom zbog pravnih komplikacija. Muž nije bio zainteresovan za bilo kakvu konsultaciju sa terapeutom ili psihologom. U stanu u kome živimo suprug je doveo majku, a svaki dan sam konstantno bila izložena psihičkom zlostavljanju - rekla je Nađ.

Informer

 

Mila tvrdi da je suprug u stan uselio i svoju majku koja kako tvrdi pravi "haos" i nered ostavljajući đubre za sobom i u svakoj prepirci stajući na stranu svog sina.

- Meni bi za iseljenje bilo potrebno bar 1500 evra pošto bih bila podstanar koji bi se samostalno brinuo o deci. Kada su socijalne radnice ušle u stan rekle su mi da stan izgleda tipično za nasilnika. Pored toga ja i kad se razvedem moraću da živim sa njim jer ne bih imala gde, a sudski proces oko parčanja imovine može trajati do 15 godina. Stan se u katastru vodi na njega iako je uzet od mog nasledstva što dodatno otežava situaciju - rekla je Nađ.