09.10.2024.

14:59

Foto: Privatna arhiva

Vesti

Beograd za vikend postaje centar svetske medicine: Lekar kod koga se lečila Trampova ćerka dovodi vrhunske stručnjake

Uz dr Dunjića, na predavnju će učestvovati i čuvenik profesor Ka-Kit Hui iz Los Angelesa. Dr Hui je profesor kliničke medicine na UCLA univerzitetu - Odsek za opštu internu medicinu i istraživanje zdravstvenih usluga, direktor UCLA Centra za medicinu Istok-Zapad, kao i ko-direktor UCLA Centar za integrativnu medicinu.

Dr Hui je kliničar, edukator i istraživač čije široko znanje o sveobuhvatnoj medicinskoj nezi potiče iz više oblasti specijalizacije - interne medicine, kliničke farmakologije, gerijatrije, tradicionalne kineske medicine i integrativne medicine. Njegova osnovna i klinička istraživanja pružila su mu jedinstven uvid u koncepte regulacije, homeostaze i ravnoteže.

Informer

Podsetimo, dr Momir Dunjić, profesor na Medicinskom fakultetu u Prištini, predsednik Sekcije za
akupunkturu i aktiva kvantne medicine, kao i predsednik Srpskog udruženja za
integrativnu medicnu, pre nekoliko godina dospeo je u žižu srpske i svetske javnosti pošto je u medije procurila poverljiva informacija da je lečio ćerku bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, Tifani.

Ona je 2019. godine došla u Beograd na zakazani pregled kod dr Dunjića o čemu su mediji pisali. Dunjić često u Srbiju dovodi najbolje svetske stručnjake iz oblasti integrativne medicine, kao što je i ovog puta slučaj.

Dr Dunjić će održati uvodnu reč, a pored njega na skupu će učestovavti i mnogi lekari iz Srbije i sveta.

Između ostalih i prof dr Tatjana Novaković, dr Ljubica Konstantinović, Prof dr Hui, Ka-Kit Paul, Dr Monika Rybicka, Prof Jing Zhao...

Planirano je da posle predavanja bude održana i  praktična primena tehnike na dobrovoljcima.