15.10.2024.

16:03

Foto: Shutterstock

Vesti

Ceo ručak hiljadu dinara! Srbi šokirani cenama na ovoj planini: Sve je bagatela! (FOTO)

Na društvenim mrežama često možemo da vidimo fiskalne račune iz raznih ugostiteljskih objekata kako kod nas tako i u inostranstvu. Korisnici mreža polemiku uvek započnu oko cena hrane i pića i u mnogim situacijama to budu papreni iznosi koji šokiraju goste. Međutim, cene iz jednog restorana na Tari oduševile su naše građane. Na Fejsbuk stranici "SM info" pojavila se fotografija računa koja je pokrenula lavinu komentara:

- I dalje presmešne cene na Tari...!!! Ekspres restoran hotela na Tari - navodi se u objavi, a na računu se vidi da:

- pileće pečenje porcija košta 250 dinara

- porcija krompir pirea 100 dinara

- pohovana riba oslić 300 dinara

- vitaminska salata 160 dinara

- gazirani sok 0,5l 120 dinara

- Ukupan iznos 1.030 dinara

Informer

 

Građani su u komentarima napisali da su upoznati sa ovim iznosima u ekspres restoranu kao i da su, pre njihovom mišljenju, cene svuda pristojne "gde god se maknete iz Beograda".

- Stvarno nigde jeftinije. Godinama sam na rekreaciju odlazio preko firme. Hrana im je uvek bila kvalitetna. Švedski sto za desetku - glasili su neki komentari. 

Podsetimo, korisnici društvene mreže X su nedavno komentarisali cene na ovoj lokaciji gde su između ostalog naveli da doručak košta već od 75 dinara, ručak od 250 dinara pa naviše i to gotova jela, pečenje 250 dinara dok je gazirani sok koštao samo 90 dinara!