20.02.2018.

15:06

Foto:

Vesti

ŠTA ĆE ON U SRBIJI? UHAPŠENI SPECIJALAC SAD JE JURIO I BIN LADENA: Došao iz San Dijega i pao sa BRUŠENIM PIŠTOLJEM!

Podsetimo,, dve Amerikanca i dve Ukrajinke uhapšeni su u nedelju u Beogradu zbog snimanja objekata Generalštaba dronom, a istog dana u vojnom skladištu na Fruškoj gori pali su Britanka i Avganistanac sa italijanskim pasošem, članovi međunarodne organizacije Lekari bez granica.

 Oni su ušli u skladište Vojske Srbije u kome se čuvaju municija, ubojna sredstva i gorivo. Stranci kod sebe nisu imali ništa od naoružanja, opreme niti tehnike za snimanje, pa je otvoreno pitanje šta su oni tražili u vojnom objektu, gde je pristup civilima najstrože zabranjen, o čemu postoje jasna upozorenja. 

Kod Novog Sada vojna policija privela je par iz Španije zbog neovlašćenog ulaska u kasarnu Petrovaradin. Odmah po njihovom ulasku u kasarnu, dodaje se, alarmirana je straža, koja je Špance zadržala i pozvala Vojnu policiju.

(FOTO) AMERIČKI UBICA OD BOŽIĆA BIO U BEOGRADU! Uhapšeni marinac deo velike zavere, TREBALO JE DA UBIJE JEDNOG MINISTRA?!

Da stvari nisu nimalo naivne, potvrdio je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić u emisiji "Ćirilica" na TV Hepi.

On je ocenio je da ima faktora spolja kojima ne odgovara stabilan region.

- Zamislite da vi nađete tipa iz "Tima 6", koji je jurio za Bin Ladenom u Avganistanu i nađete ga sa brušenim pištoljem ovde i nađete kriminalne veze koje su mu dostavile taj brušeni pištolj i uhapsite te Srbe koji su to dostavljali, a oni ćute svi kao zaliveni, neće da govore zašto je trebalo da se upotrebi - rekao je Vučić.

U BEOGRADU UHAPŠENA DVA AMERIKANCA I DVE UKRAJINKE! Dronom snimali Generalštab!

Kako kaže, međutim, narod je pametan i zna da niko ko je jedan od najpoznatijih specijalaca nije došao iz San Dijega u Srbiju tek tako...

Tagovi: