• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.02.2018

12:25

U BEOGRADU UHAPŠENA DVA AMERIKANCA I DVE UKRAJINKE! Dronom snimali Generalštab!

Politika

U BEOGRADU UHAPŠENA DVA AMERIKANCA I DVE UKRAJINKE! Dronom snimali Generalštab!

Podeli vest

Vojna policija uhapsila je dva Amerikanca i dve ukrajinske državljanke koji su dronom pokušali da snimaju zgradu starog Generalštaba

U Ministarstvu odbrane je potvrđeno da je postojalo neovlašćeno snimanje i da su uhapšena lica predata policiji, a slučaj je sada u nadležnosti tužilaštva i policije.

Mediji su ranije preneli da su dvojica Amerikanca i dve ukrajinske državljanke pokušali da snimaju zgradu starog Generalštaba Vojske Srbije, u kojoj su smeštene Vojno-obaveštajna agencija i Vojno-bezbednosna agencija.

Tanjug

Hapšenje stranaca potvrdio je sinoć i predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je izjavio da je dobio neke informacije o hapšenju više američkih državljana u Srbiji ali je i dodao da ne smatra da je to "nešto posebno opasno".

Vučić je na konferenciji za novinare posle sastanka sa američkim senatorom Ronom Džonsonom kazao da će detalje o tom hapšenju saznati večeras na satanku sa predstavnicima bezbednosnih službi.

- Ne mislim da je to nešto posebno opasno, bilo je tu i državljana nekih drugih zemalja, ali da ne govorim ništa dok ne dobijem izveštaj službe bezbednosti - kazao je predsednik Srbije.

UBICA IZ SAD UHAPŠEN DOK JE SPREMAO ATENTAT?! Amerikanca krila dvojica Srba, došao da obavi posao i ODMAH NESTANE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zlata

pre 6 godina

Ne razumem ovog puta Predsednika Vučića,jer misli da nije opasno????Kako nije opasno?Kada budete ih osudili na 20 god zatvora za špijunažu,manje istih će dolaziti u Srbiju.Izgleda mi,da se mi--narod, vise brinemo za bezbednost Vučića, nego on sam za sebe.Po prvi put Vučić nije u pravu,jer je jasno zasto dron sluzi,a ovi ŠPIJUNI nisu snimali vojne objekte od znacaja,kako bi sa njima razmenjivali recepte za kolače?!?Drugo,sta taj dron sem snimanja može?A sta ako ispali neki projektil u prostoriju u kojoj sedi bitan covek iz vlasti???

Vasa s Tajcic

pre 6 godina

Gospodjo, obican covek je isto bitan . Ili ne ?

E moj vucko

pre 6 godina

Pa uradi to isto u Americi pa ces videti kako bi oni prosli, Ti si stvarno kao da radis za nekog kad sve hoces da tolerises. Alo bre

Aleksandra

pre 6 godina

Bravo za srpsku policiju! Ovim hapsenjem, kao i hapsenjem americkog agenta, pre neki dan, pokazuju da nema postedjenih, ma kolika svetska sila stajala iza uhapsenih i ciji državljani bili. Bezbednost nase zemlje i naseg naroda je na prvom mestu a to sluzbe bezbednosti svakodnevno pokazuju. Bravo momci i svaka cast!

SM

pre 6 godina

Smisao posete senatora je isti kao i onog generala u tolu rata koji je dosao da oslobadja zarobljenike.Naravno i ove ubice ce biti oslobodjene.

RINGISPIL

pre 6 godina

Jednog plasticnog ISUSA smo obozavali kao svetinju a 90tih smo shvatili sta je ustvari bio, jer iza njega je ostala samo pustos i lepo secanje na nesto sto nismo zaradili. Sve nas je manje u drzavi ali nije to najstrasnije ima i gore.

Radoslav

pre 6 godina

Mnogo , mnogo stranih placenika mi smo stalno na vetrometini, pa zar ti Ameri nemaju važnija posla sada im je Srbija mnogo važna? Slučajnosti nemá to s enšto sprema ? Ameri su krimoso i oni su zaista totalno usmerteni na nasilja i nerede ? Njima niko ne odgovara? Budaletine? Vreme Slobodana je prošlo prodanih tzv. demokrata nestalo? Sto cute za svog gradjanina ne deru se on im nije važan? Lažu Muljaju ubijaju?Imbecili?

putnik

pre 6 godina

meni se cini da je ovo priprema za nesto ozbiljnije.bravo za na se bezbedonosne snage

RINGISPIL

pre 6 godina

Bas sad pred izbore su dosli da spijuniraju EH TI AMERIKANCI BAS SU BREZOBRAZNI. Jos ce se neko izvinjavati sto se sve to desilo.

Vasa s Tajcic

pre 6 godina

I ptice selice su opasne , pogotovo one vece, mogu nositi naoruzanje a i sta ima da se sele , ko zna cije su a i svasta vide , trebalo bi malo redje da dolaze, naprimer svake prestupne godine.

Radovan

pre 6 godina

Pa ako nije opasno zasto su ih uopste hapsili?

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Ovo je najskuplji, ne i najbolji tim! Legendarni as crveno-belih surovo iskren: Zvezda nema velike šanse protiv Intera!
Crvena zvezda

Ovo je najskuplji, ne i najbolji tim! Legendarni as crveno-belih surovo iskren: Zvezda nema velike šanse protiv Intera!

Crvena zvezda nema velike šanse protiv Intera, svoje bodove možda može da traži protiv PSV-a ili Jang bojsa, poručuje za Informer proslavljeni fudbaler crveno-belih Zlatko Krmpotić (66). Čovek koji je sa srpskim prvakom igrao ravnopravno protiv "neroazura" 1981. godine u četvrtfinalu Kupa šampiona kaže da je sadašnji tim Zvezde superioran u domaćem prvenstvu, ali da u Evropi ne može da se meri sa velikanima.

28.09.2024

07:00

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija