27.03.2018.

09:29

Foto:

Vesti

(VIDEO) JUTRO U MITROVICI MIRNO: Predstavnici Srba krenuli za Beograd na razgovor sa Vučićem, REŠILI DA IZAĐI IZ VLADE U PRIŠTINI!

Podsećamo, direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić uhapšen je juče oko 17 časova u Kosovskoj Mitrovici gde je prisustvovao unutrašnjem dijalogu o KiM. 

ŠIPTARI NE DAJU KAMIONIMA DA UĐU NA KiM! 52 teretnjaka satima čeka na Jarinju!

Policija tzv. Kosova pod punom opremom upala je u prostorije Mitrovačkog dvora gde se održavao okrugli sto. Bacili su suzavac, lomili stakla i uz pretnju oružjem gurnuli na zemlju sve prisutne. Čuli su se pucnji, eksplozija i uzvici na albanskom jeziku. Tom priliko više od 30 ljudi je povređeno 

(VIDEO) GOLORUK KRENUO NA PUŠKE TAČIJEVIH SPECIJALACA: Ovaj mladi Srbin NIJE USTUKNUO PRED TERORISTIMA!

Đurića je više desetina policajaca naoružanih dugim cevima sa fantomkama na licu sprovelo do policijske stanice u Prištini, gde je saslušan i potom proteran u centralnu Srbiju preko Merdara- tu ga je preuzela srpska policija, u Kuršumliji mu je ukazana lekarska pomoć posle čega se uputio za Beograd. 

NA KOSOVU I DALJE NAPETO: Srbi sklonili blokadu puta kod Leposavića, NIKLA NOVA KOD MESTA RUDARE!

Predsednik Srbije je zbog toga hitno sazvao sednicu saveta za nacionalnu bezbednost koja je prvobitno bila zakazana za danas. 

U Kosovskoj Mitrovici bilo je izuzetno napeto posle hapšenja Đurića, u gradu su se čule sirene a građani su bili uznemireni zbog brutalnih scena hapšenja.

Tagovi: