• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji

26.03.2018

23:23

(VIDEO) BOJ NE BIJE HEKLER U ŠIPTARA, VEĆ BOJ BIJE SRCE U JUNAKA!

Politika

(VIDEO) BOJ NE BIJE HEKLER U ŠIPTARA, VEĆ BOJ BIJE SRCE U JUNAKA!

Podeli vest

Upad kosovske policije u salu Mitrovačkog dvora zabeležile su kamere, a građani su se golim rukama pokušavali da ih spreče. Momak u plavoj jakni je čak nasrnuo na policajca i brutalno ga pesnicom udario u glavu

Momak je imao kratku razmenu udaraca sa policajcem. Kao da predstavnik policije nije očekivao da mu se neko suprotstavi.

Policajci su bacili suzavac da bi rasterali okupljene ispred Mitrovačkog dvora, pa je došlo do guranja i komešanja.


Pošto su ušli u prostorije Mitrovačkog dvora, policajci su nastavili sa brutalnošću. Neki su ih sačekali podignutih ruku, kao znak da nemaju ništa od oružja. Prilazili su već pognutim ljudima i terali ih da kleknu na pod i udarali po leđima, kundacima.

(VIDEO) VUČIĆ O HAPŠENJU ĐURIĆA: Banda terorista ga je tukla i vukla - PREKO TOGA NEĆEMO PREĆI!

Nezapamćenu torturu zabeležile su kamere RTS, a primena žestoke sile odmah je obišla svet.

Marko Đurić, direktor Kancelarije za KiM bio je priveden u brutalnoj akciji specijalne jedinice kosovske policije u Kosovskoj Mitrovici, gde je trebalo da bude održan unutrašnji dijalog o južnoj srpskoj pokrajini.

(VIDEO) STRAŠNO! Ðurića s lisicama na rukama priveli u prostorije KPS u Prištini!

U Beogradu se tim povodom sastao Savet za nacionalnu bezbednost. Prethodno je predsednik Srbije Aleksandar Vučić odvojeno razgovarao telefonom sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom i šeficom evropske diplomatije Federikom Mogerini.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nenad

pre 6 godina

Ajoj ako su im ovo"specijalci"onda nema problema.Obicni basibozluk koji glumata i dernja se.Da im dodje bivsi 24-ti BSD.od njih ne bi ostalo nista.Delija u plavoj jakni je im pokazo.Sramota ako ne odgovorimo onda da svi lepo polegamo ko pni mucenici na snimku.

Goran Petrović

pre 6 godina

Bolje bi im pristajali stari nemački šmajseri i da su vikali "šnel, šnel forverc"...

Dex Logan

pre 6 godina

Шиптарском специјалцу на десетом секунду испада оквир из пушке. Свака част Обилићу у плавој јакни како их само удара.

Milos

pre 6 godina

Nista novo,siptari su opet sa zlocincima,Mesto Nacisticke Nemacke su zauzele ,zemlje koje se deklarisu da sire demokratiju,preko bombardovanje svakoga,ko se ne povini njihovim planovima,o tome kako treba izgledati demokratija. Spas covecanstva je Vladimir Putin,ovo je samrtni trzaj kraljevstva I njihovog umobolnog deteta.

Nebojsha

pre 6 godina

ЈУ, једној од ових црних специјалних врануштина је испао шаржер, па се сагнуо да га подигне хахаха

Stevan

pre 6 godina

Zar ovako nesto treba da trpimo da nam narod fizicki maltretiraju prete dugim cevima i udaraju po nenaoruzanim ljudima . Nesmemo ovo precutati

Lala iz Banata

pre 6 godina

Шиптари....као "ратници"...ајте молим Вас...кад је багра била.... војска...?

Ja

pre 6 godina

Pa kad Srbi ne umeju da se organizuju i stvore svoje jedinice sa dugim cevima.

Nikola

pre 6 godina

Momak nije nasrnuo na policjaca, momak je casno branio sebe i ljude u sali. Nikada ne targetirajte covjeka koji ima srce. On je heroj na koga su juce svi trebali da se ugledaju. Nesutrasivost je za odlikovanje, nikad za prozivku...

mala

pre 6 godina

Nasim srbima svaka cast, juce su zaista preziveli jaku torturu od strane siptara.

Vuk

pre 6 godina

Srbi su miroljubiv i gostoprimiv narod ali kad ga se dira onda je hrabar sto se pokazalo i kroz istoriju.

psiholoskinja

pre 6 godina

Ovo nije nista iznenadjujuce, uvek su Srbi bili hrabar narod.

maki

pre 6 godina

Narod je pokazao neviđenu hrabrost da se goloruk odupre takvoj oružanoj sili.

darko

pre 6 godina

Pa oni godinama biju i otimaju Srbima imovinu.

Zoran

pre 6 godina

Svaka čast mladiću objasnio im je tako da su i osetili.

Gile

pre 6 godina

Pravi Srbin. Cast treba braniti. Sta reci za dvojicu Srba, koji su bili na strani terorista? Nezamislivo.

Zare

pre 6 godina

Pravi Srbin ce uvek braniti dostojannstvo Srba i Srbije. To ne znaci da sam za borbu ili svadje, ali sigurno da ne bih dozvolio da me neko ponizava i tuce bez ikakvog razloga.

Milenko

pre 6 godina

Svaka cast nasim ljudima na Kosovu. Maksimalna podrska i njima i Marku Djuricu!

Vasilije

pre 6 godina

Maksimalno zaštititi ovog momka od kretena ovaj dečko je snimljen i biće procesuiran čim dodju do njega ovi zlotvori. A to će biti još jedna demonstracija sile ovih terorista. ČUVA JMO OVOG JUNAKA.

Igor

pre 6 godina

Siptari su po prirodi plasljivi.. zajedno sa puskama i svom opremom su jedva savladali goloruke Srbe. Svaka cast decku, tako se brani Srbija i njeni zvanicnici

Sima

pre 6 godina

Mentor sa svim clanovia Rosu i njihovim porodicama trebada su na poternicama kao teroristi za hapsenje cim kroce u Srbiju

neko

pre 6 godina

prestanite da upirete prst na momka, jel ga to proglasavate da je za odstrel. vi novinari nemate mozga samo laprdate.

Flavie Felix IV

pre 6 godina

Indijanci siptarski platicete nam za sve

Zaro naido

pre 6 godina

Svaka cast momku u plavoj jakni,odvalio kacaka,a kacaci ko fol,smiruje srpsku masu,a idu prema srbima sa puske uperene u njima,siptarska hrabrost Vidite li onog kada je momak odvalio siptara,kako ih ubedjuje da se smire,kako je ruzan,hahahaha,garant Incest prvo koleno Kusturica molim te uzmite ga za neki vas film,vidite mu facu,originalan je plus siptar specijalac,u neki naucno fantasticni film o vanzemaljcima

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica iz Mladenovca Uroš Blažić sutra pred sudom! Zakazano pripremno ročište masovnom ubici
Hronika

Ubica iz Mladenovca Uroš Blažić sutra pred sudom! Zakazano pripremno ročište masovnom ubici

U Višem sudu u Smederevu sutra će biti održano pripremno ročište u postupku protiv Uroša Blažića (21), koji se tereti da je 4. maja prošle godine izvršio masakr u selima Dubona kod Mladenovca i Malo Orašje kod Smedereva, kada je ubio 8-oro, a pokušao da liši života još 20 lica, od kojih je teško ranio 12-oro, uglavnom mladih. Jedno lice posle 50 dana borbe podleglo je povredama zadobijenim kobne večeri. Postupkom je obuhvaćen i Urošev otac, Radiša Blažić (54), koji se tereti da mu je obezbedio oružje korišćeno u masakru te večeri.

22.05.2024

11:17

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija