• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.05.2024

10:29

Opozicija svoj narod naziva genocidnim! Rezolucija o Srebrenici nas vraća u ratne godine! (VIDEO)

Maša Banđur

Live TV

Opozicija svoj narod naziva genocidnim! Rezolucija o Srebrenici nas vraća u ratne godine! (VIDEO)

Podeli vest

Gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić i Dušan Stojaković, novinar Večernjih novosti, gostovali su u "Info jutru" Informer TV. Glavna tema o kojoj su govorili bila je opozicija u Srbiji, odnosno njen pristup ključnim nacionalnim pitanjima.

Milikić kaže da opozicione političare ne zanima narod, već samo glasovi koji bi ih doveli na vlast.

- Oni ne veruju u ono što rade niti imaju bilo kakvu ideju ili politički program. Narod to ne interesuje. Izađite se programom, idejom, s onim što imate da ponudite. Nijedan naš sugrađanin nije od njih čuo nijednu političku poruku. To su prazne priče koje služe da zamajavaju sve nas. Za Srbiju su teški dani ovih nekoliko nedelja i oni koji nas čekaju. Oni svoj narod nazivaju genocidnim. Njih zanimaju samo glasovi i samo o njima govore - rekao je Milikić.

Foto: Masha Bandjur

Dušan Stojaković

Stojaković navodi da opozicija nema odgovor na pitanja Srebrenice i Kosmeta.

- Ovo je jedan izborni proces koji prolazi u gromoglasnoj tišini. Rezolucija o Srebrenici nas vraća u ratne godine, a Kurti ugrožava ljudsku egzistenciju Srba na Kosovu i Metohiji. Neki ljudi, koji imaju političke ambicije, nemaju odgovor na ta pitanja. Lideri opozicije su upitani ova pitanja, na televizijama, a oni su ili izbegavali odgovor ili sugerisali da nemaju ništa protiv onoga što međunarodna zajednica radi Srbiji. Plašim se da ćemo mi sami kapitulirati kao država i kao nacija - poručuje Stojaković.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vesić: Radimo na boljoj saobraćajnoj povezanosti sa Rumunijom
Politika

Vesić: Radimo na boljoj saobraćajnoj povezanosti sa Rumunijom

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i ambasadorka Rumunije u Srbiji Silvija Davidoju saglasili su se danas da bi dobri politički odnosi dve zemlje trebalo da utiču i na poboljšanje ekonomskih odnosa odnosno bolju saobraćajnu povezanost čemu bi, kako su naveli, doprinela realizacija projekata pre svega u oblasti putne i železničke infrastrukture.

03.06.2024

17:24

Hronika

Sport

Rasizam, nacizam i promocija oružja! Šta se to kuva u Nemačkoj pred EURO?
EURO 2024

Rasizam, nacizam i promocija oružja! Šta se to kuva u Nemačkoj pred EURO?

Skandal za skandalom potresa Nemačku pred sam početak Evropskog prvenstva u toj zemlji! Situacija u tamošnjem fudbalu, prema poslednjim informacijama, nije nimalo bajna, čak štaviše, preti da eskalira! Dokaz za to je nekoliko izuzetno kontroverznih događaja, koji uključuju pojmove koji nemaju ama baš nikakve veze sa sportom - nacizam, rasizam i promociju oružja!

03.06.2024

15:52

Planeta

Zabava

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“
Kultura

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“

Pozorište lutaka „Pinokio“ će u sredu 05. juna 2024. godine u 20 časova održati premijeru predstave ZEC I PAS, u režiji Silvana Omerzua, a repriza predstave „Zec i Pas“ će se održati u subotu, 08. juna u 12 časova.

03.06.2024

14:50

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija