• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.05.2024

10:29

Veliko je pitanje za koju državu navija Zdravko Ponoš! Opozicija želi birački spisak na kome će oni odlučiti ko može da glasa! (VIDEO)

Pedja Milosavljević

Live TV

Veliko je pitanje za koju državu navija Zdravko Ponoš! Opozicija želi birački spisak na kome će oni odlučiti ko može da glasa! (VIDEO)

Podeli vest

Narodni poslanik Marijan Rističević gostovao je u "Info jutru" Informer televizije.

Rističević poručuje da opozicija konstantno od vlasti dobija benefite u vezi izbora.

- Opozicija želi birački spisak u kome će oni odlučiti ko može, a ko ne može da glasa. Izbori se inače održavaju po pravilima i zakonima koje je opozicija ustanovila kad je bila vlast. Sada su donošeni određeni zakoni da bi se njima izašlo u susret. Onda su smislili priču da zakon ne važi za kandidate, već samo za birače. Oni prete bojkotom izbora i dalje. Ja mislim da to nisu izborni uslovi, već benefiti koje Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka neprestano daju opoziciji. Veliko je pitanje za koju državu navija Zdravko Ponoš. U nekom konfliktu između Srbije i Hrvatske, očigledno on ne navija za Srbiju. Tvrdim da je istina sve što opozicionari govore jedni o drugima. Nevladina organizacija učestvuje na izborima... Ja bih to nazvao antivladina organizacija. Ona učestvuje na izborima, gle čuda. Da li bi ona bila nevladina organizacija ako bi pobedila na izborima? Mene brine da Savo Manojlović ne nadigra Đilasa. Ja delim zabrinutost sa Đilasom i Ponošem. Ja bih voleo da Đilas ostane glavna figura, tako istrošen. Marinika, koja sve što kaže - slaže... Ja bih voleo da ostanu, jer takva opozicija nema nikakve šanse - rekao je Rističević.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!
EURO 2024

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!

Ispružio je kažiprst pravo, ka objektivima fotoaparata i kamera, kao da želi da se na taj način direktno obrati svakom navijaču, svakom Srbinu ponaosob! I poručio je:“Verujte u nas, jer mi verujemo u sebe. Pobedićemo Dance“. Nešto poput čuvenog plakata Ujka Sema kojim su Amerikance pozivali da se dobrovoljno prijave za odlazak u Prvi svetski rat.

22.06.2024

10:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija