• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.05.2024

10:00

Euleks je nemo gledao šiptarski teror nad Srbima! Lažni premijer ne dozvoljava narodu da dobije lekove! (VIDEO)

Pedja Milosavljević

Live TV

Euleks je nemo gledao šiptarski teror nad Srbima! Lažni premijer ne dozvoljava narodu da dobije lekove! (VIDEO)

Podeli vest

Novinarka Informera Zvezdana Jevtić bila je gost emisije "Info jutro". Ona je za Informer govorila o teroru Aljbina Kurtija nad Srbima u okupiranoj južnoj srpskoj pokrajini.

Jevtić je kazala da Kurti za sprovođenje terora uvek bira momenat neposredno pred neku tešku diplomatsku bitku naše države.

- Opet smo svedoci da međunarodna zajednica ćuti na ovaj strašan teror premijera lažne države. Dao je nalog takozvanoj kosovskoj policiji da upadne u sve ekspoziture banke Poštanska štedionica i to u momentu kad je naš narod išao da primi penzije, socijalnu pomoć i plate. Kada se desio taj nasilan upad, sav narod je morao da izađe napolje i nije primio svoj novac. Svi zaposleni su bili unutra, kao taoci. Euleks je nemo posmatrao sve to. Kurti uporno bira momente kad nas čekaju teški trenuci da teroriše Srbe. Za sve ovo što se dešava je kriv Zapad, kao i međunarodna zajednica. Treba da budemo jedinstveni u ovom teškom trenutku za našu zemlju i da ne bude podela - istakla je Jevtić.

Foto: Pedja Milosavljević

 

- Ovo što se dešava je samo nastavak terora Aljbina Kurtija i sistematizovane kampanje proterivanja Srba sa prostora Kosova i Metohije. Oni su praktično opljačkali sve te filijale. Kurti ovo radi konstantno. Srpska roba gotovo godinu dana ne može da uđe na teritoriju Kosova i Metohije. Koliko je neljudski ne dozvoljavati ljudima da dobiju lekove. Kurti je pomerio lestvicu na gore tri puta od tad i nekako se zaboravilo na to. Ukoliko na glasanju za Rezoluciju o Srebrenici 190 država bude uzdržano, dve glasaju za, a jedna protiv, ona će biti usvojena - rekao je Miškeljin.

Foto: Pedja Milosavljević

 

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ministar Dačić pozvao građane da odgovornim ponašanjem doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda
Politika

Ministar Dačić pozvao građane da odgovornim ponašanjem doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić pozvao je danas na Zlatiboru građane da odgovornim ponašanjem doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda Dačić je na manifestaciji "Karavan bezbednosti saobraćaja" poručio da se svi učesnici ove kampanje zalažu za podizanje svesti građana o bezbednom ponašanju u saobraćaju i odgovornosti koje nosi vožnja na putu kako bi se smanjili rizici od nesreća.

26.07.2024

19:47

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija