27.10.2018.

21:22 >> 22:25

Foto:

Vesti

HRVATI OBUČAVAJU ŠIPTARSKU VOJSKU! Ovo je napad na Srbiju, država mora da reaguje, BEZOBRAZLUK ZAGREBA PREVRŠIO SVAKU MERU!

- Puno hvala Hrvatskoj. Uz Amerikance, Hrvati nam najviše pomažu i edukuju nas. Imaju osećaj i razumevanja za nas jer imamo isti ratni put koji smo morali proći da bismo danas bili slobodni i nezavisni. Naši su sunarodnici dali krv i život za slobodu i mi to moramo čuvati. Nikoga nećemo napadati, ali braniti se hoćemo, do zadnje kapi krvi, kao i naši osloboditelji - rekao je novinarima iz Hrvatske samozvani „zamenik komandanta" Argjend Lokaj.

Kasarnu, u kojoj su bili novinari iz Hrvatske, Albanci su nazvali "Vojnici NATO".

KINA KRENULA U BITKU ZA KOSOVO PROTIV ZAPADA: Pekingu, prekipelo, dosta im SILEDŽIJA IZ LONDONA, PARIZA, SAD...

U tekstu su novinari „oduševljeni spremnošću i profesionalnošću tzv. vojske "Kosova"", koja još formalno nije ni formirana, ali je učestvovala u jednoj taktičkoj vežbi i to "protivterorističkoj".

Kakva ironija!

Kako može jedna naoružana formacija na prostoru jedne države, bez ikakvog valjanog pravnog akta, da se bori protiv terorizma!? Ne može, to je suludo i to je upravo pravi primer terorizma! I, teško građanima Hrvatske ako i njih brani tako "profesionalna" vojska, kao ova mala paravojna jedinica koja još nije ni formirana.

(VIDEO) PENTAGON NA NOGAMA - RUSKE "UBICE SATELITA" NIŠANE SAD: Moskva odgovara da su AMERI PROLUPALI!

Protiv koga bi tzv. "vojska" Kosova mogla da istupa i dejstvuje? Sigurno neće pucati po Hrvatima ili Rumunima! S obzirom da su toliko oduševljeni NATO paktom, pa se i sami nazivaju njihovim vojnicima, očigledno je da na ovim prostorima imaju samo jednog neprijatelja.

Do sad su albanski esktremisti i teroristi u redovima zločinačke OVK, srpske policajce i civile ubijali bez obuke, a za buduće dejstvo podršku i obuku im pruža Hrvatska.

Tagovi: