30.11.2018.

20:47

Foto:

Vesti

NOVI DEBAKL ĐILASA! OPOZICIJA DEMONSTRIRALA "SILU": Iz cele Srbije dovozili ljude u Kruševac, NISU OKUPILI NI 200 DUŠA!

Ne mogu da pobegnu od istine koliko se god trudili Dragan Đilas, Boško Obradović i svakojaka opoziciona "elita", okupljena iza paravana "Saveza za Srbiju".

Informer

 

Iako u svojim glavama misle da su mnogo važni i uticajni, realnost je potpuno drugačija i ona im se svakog dana kao bumerang vraća direktno u lice.

Informer

 

Maštajući u svojim besnim automobilima o tome kako da naprave masovni miting u Kruševcu, ceo dan su na razne načine pokušavali da okupe veću brojku "simpatizera", kako bi sami sebi dali na važnosti.

Informer

 

Ali, liderčići opozicionog saveza,jedva da su uspeli da okupe nešto više od 200 duša, taman toliko da napune salu u koju su smestili svoj "veliki "skup.

Informer

 

I kao svakog puta, umesto da stave prst na čelo i dobro promisle zbog čega ih narod Srbije bojkotuje, vajni opozicionari i tajkuni, opet će okriviti druge za svoje neuspehe. Blago svakoj vlasti sa ovakvom opozicijom. 

Informer

 

VUČIĆ ODUVAO JEREMIĆA: U životu se nisam ni video, ni čuo sa Haradinajem, da je drugačije SVE SLUŽBE SVETA BI IMALE TAJ PODATAK!

ONI NE ZNAJU GDE BIJU! SNS podržala predlog da se usvoji zaključak kojim se osuđuje napad na Borka Stefanovića, PSG ODMAH POVUKAO TAJ PREDLOG!

Tagovi: