23.01.2019.

22:21 >> 22:24

Foto:

Vesti

DODIK: SRPSKA MOŽE ZA ČAS PREUZETI SVOJE GRANICE: BIH visi o koncu, ako Sarajevo pokuša da UKINE RS, krah je NEMINOVAN!

RS je pođednako interes i vlasti i opozicije, kazao je on za N1.

- SDA je pokrenuo inicijativu, ali nisam glup. Hoćete da kažete da ih pustim na miru pa jadikujem? Nemamo poverenje u Ustavni sud koji će uvek doneti odluku protiv RS. Ako SDA to želi da uradi, ja ću se zalagati za rigorozne mere zaštite RS. Mi imamo sve napisane zakone da tokom noći uspostavimo kontrolu nad granicama. Samo treba da zakazemo Parlament i mi to možemo doneti - rekao je Dodik.

SLOVENIJA ZANEMELA! DAČIĆ BRUTALNO SPUSTIO NA ZEMLJU CERARA: Laktao se da ugosti Putina, a sad Srbiju proziva JESMO LI ZA ZA EU ILI RUSIJU!

Na pitanje da li misli da bi Bošnjaci to mirno gledali, on je odgovorio "A šta bi uradili?".

Odgovarajući na pitanje da li je razgovarao sa bbošnjačkim članom Predsedništva BiH Šafikom Džaferovićem nakon današnje najave apelacije, Dodik je odgovorio potvrdno.

OVO JE MNOGO OPASNIJE OD UVOĐENJA TAKSI - ŠIPTARI KREĆU NA SRPSKU MITROVICU: Tači otvorio karte!

- Da, razgovarali smo. Rekao sam mu ''Šta radiš, jeste li svesni da pokrećete procese koji vama ne idu na ruku''. On tvrdi da je to nešto pravno. Ja stvarno mislim da je to nepotrebno, da to bitno uslovljava odnose i još uvek verujem da se to neće desiti. To je podgrejalo samo vatru u BiH -  kazao je Dodik.

(VIDEO) NATOVCI, CRKNITE OD MUKE - SRBIJA PRODAJE PUTINU ORUŽJE! Rusija će za svoje potrebe uposliti NAŠU VOJNU INDUSTRIJU!

Tagovi: