04.04.2019.

17:24

Foto:

Vesti

MENADŽMENT TV PINK OŠTRO OSUDIO NAPAD FAŠISTE OBRADOVIĆA NA NOVINARE: Pozivamo državu da zaštiti sve one koji su na meti ovog nasilnika!

Saopštenje menadžmenta televizije Pink prenosimo u celosti: 

- Televizija Pink najoštrije osuđuje nasilničko i besprizorno ponašanje perjanice Saveza za Srbiju ljotićevca Boška Obradovića, koji je okružen svojim jurišnim odredima, posle svih nasilničkih ispada uz motorne testere i fantomke, uzeo sebi za pravo da vređa i ponižava novinare. 

Sledbenik Dimitrija Ljotića, Obradović pretio je i vređao, na ivici fizičkog nasilja, novinarku televizije Prva Jovanu Jovančić i novinara naše televizije Bojana Dacovića, tvrdeći da nisu novinari već botovi vlasti.

(VIDEO) PREDRAG JEREMIĆ O NAPADIMA OPOZICIJE! Novinari će naći način da se zaštite i odbrane svoju profesiju!

 

Otkud fašisti Obradoviću pravo da on određuje ko je novinar, a ko ne? Građani Srbije treba da znaju da će, ukoliko se fašističkim nasilnicima ne stane na put, sledeći korak Obradovića i njegove falange biti da sve nas šalju u koncentracione logore.

Pozivamo državu da zaštiti sve novinare koji su na meti nasilnika, da nam se ne bi ponavljala stradanja Goce Uzelac i Mare Dragović.     

(VIDEO) ŠLJAM! BOŠKOVI NASILNICI ISMEVALI POVREĐENU ŽENU ISPRED SKUPŠTINE BEOGRADA!

Tagovi: